hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Kleding bnosy, bnosy kinderkleding, bnosy winter 2018-2019

Published on augustus 9th, 2018 | by de redactie

0

B.NOSY BOYS

Super veel diversiteit en verrassende items! Dat vind je in de BNosy collectie deze winter. De te gekke all over printjes  springen er weer uit. De boys zien er ‘ridiculous good looking’ uit in hun nieuwe winteroutfit van B.Nosy. Met stoere items en een comfy fit komen zij deze winter meer dan goed voor de dag.

BNOSY: sporty fashion

De sportieve boys hoeven niet lang naar hun favoriete outfit te zoeken. BNosy heeft genoeg toffe sweatpants en sweatvesten in de collectie om uit te kiezen. Ze combineren allemaal ook nog eens te gek met de longsleeves en poloshirts zodat je steeds weer met een andere look op school verschijnt.

bnosy, bnosy winter 2018-2019 Ridiculous good looking


Als iemand zich goed kan kleden dan is het wel de B.Boy. Stoere army sweatpants, een tof geruit overhemd met denim detail en een te gek sweatvest met een all over smiley print. Zomaar wat musthaves uit de boys collectie van B.Nosy. For ridiculous good looking boys!

BNOSY voor de allerkleinsten…

Voor de allerkleinsten hebben de ontwerpers een vertaling van de kindercollectie naar ieniemienie-maten gemaakt. Ook als je nog niet kunt lopen, hoor je er natuurlijk superhip uit te zien. Baby boys are the coolest! De favoriete outfit van je kleintje bestaat uit een comfy maar stoere sweatpants die je combineert met een toffe longsleeve, fijne sweater of een gaaf overhemd. ROAR…. pas wel  op voor de dino’s! De all over print van deze prehistorische dieren is te cool voor de baby boys!

Bekijk en shop de nieuwe BNosy collectie oa bij:

Kleertjes.com

bnosy, bnosy kinderkleding, bnosy winter 2018-2019

bnosy, bnosy kinderkleding, bnosy winter 2018-2019

 

Lees meer: kindermode blogs >>

Toffe winterjassen voor jongens >>

Bekijk ook de winterjassen voor meisjes >>

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan:
Facebook0
GOOGLE1k
https://www.boyslabel.com/bnosy/
Instagram2k
Pinterest570
Twitter3k
Comments are closed.

Back to Top ↑

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan

  • Facebook16k
  • GOOGLE1k
    https://www.boyslabel.com/bnosy
  • Instagram2k
  • Pinterest570
  • Twitter3k