boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kinderboeken

Published on juli 8th, 2014 | by de redactie

0

Boekenzoeker

Jonge kinderen vinden het vaak erg leuk om te lezen en lekker in een hoekje te kruipen om heerlijk plaatjes te kijken. Wanneer ze iets ouder worden zijn er zoveel andere (leukere) dingen te doen dan boeken lezen, met als gevolg dat lezen als niet leuk ervaren wordt. En dat is natuurlijk erg jammer, want niets is leuker dan een heerlijk boek om lekker bij te fantaseren en te ontspannen.

De boekenzoeker is een online zoekmachine die jonge lezers op een leuke manier persoonlijk leesadvies biedt op basis van hun eigen interesse, hobby of stemming. Vul je leeftijd in en interesses in en de Boekenzoeker gaat op zoek naar gepaste boeken.

Tags: , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑