boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kinderboeken boekjes lego star wars

Published on december 25th, 2017 | by Maryke

0

Boys musthave: boekjes van LEGO Star Wars!

Ik mocht twee boekjes LEGO Star Wars reviewen (Han Solo’s avonturen en de moedige R2-D2) en ontving ze deze week per post. Ik had geen idee van het bestaan van deze boekjes, maar ik ben echt positief verrast. Niet alleen om de inhoud, want deze is natuurlijk hartstikke gaaf, maar ook omdat de boekjes er heel mooi uitzien en lekker zacht aanvoelen door de luxe afwerking. Aangezien het bijna kerst is legde ik de boekjes, mooi ingepakt, onder de boom. De cadeautjes hebben de kerst niet gehaald. Het geduld van mijn jongens was op en er moest natuurlijk nog gereviewd worden. Goed excuus om het papier er direct af te scheuren!

Mijn jongens waren blij. LEGO en Star Wars zorgen voor blije gezichten bij ons thuis en de combinatie is natuurlijk helemaal supercool. Niet dat mijn jongens van 3 en 6 echt weten wat Star Wars is trouwens. De films krijgen volgens Kijkwijzer een classificatie geweld (12 jaar) en Angst (6 jaar). De films zelf zijn dus niet de reden voor de liefhebberij. Dat geldt voor bijna alle jongere kinderen denk ik, toch worden er miljoenen merchandise artikelen verkocht met dit thema. Wat dan wel de aantrekkingskracht is weet ik eigenlijk niet, misschien wel omdat iedereen het kent (jeugdsentiment van papa en mama) en omdat de verhalen tot de verbeelding spreken en super tof, spannend en uniek zijn!

boekjes lego star wars

Boekjes LEGO Star Wars

Ook LEGO is heel geliefd, mijn jongens hebben een hele bak vol en hier wordt regelmatig mee gespeeld en gebouwd. Ze kijken ook LEGO filmpjes op Netflix, dus je kunt wel zeggen dat het LEGO virus ze te pakken heeft. Dus deze boekjes vielen echt 100% in de smaak bij ze. Ik had ze zelf kunnen kopen, echt het perfecte cadeau 😉

De boekjes worden aanbevolen voor de leeftijd 8+, maar ook Bodhi van bijna 4 is erg geïnteresseerd in de verhalen van R2-D2 en Han Solo. Dat komt ook omdat ze beide heel erg van voorlezen houden. Toch is het verhaal nog best ingewikkeld, vooral voor Bodhi, maar plaatjes kijken is altijd leuk. Ravi zit middenin de fase van het zelf leren lezen en ook daar is dit boekje heel geschikt voor, door de grote letters. Over een tijdje kan hij het helemaal zelf lezen (en voorlezen aan zijn broertje) en zal hij het verhaal ook goed snappen. Voor nu geven de plaatjes gelukkig al een heel goed beeld van het verhaal.

Ik geef toe, schaam, dat ik de filmreeks helemaal niet heb gezien. Maar papa Bram heeft ze allemaal gekeken, in de juiste volgorde en hij heeft de bioscoopkaartjes voor de nieuwe film al binnen. Ik denk dan ook dat hij de boekjes met heel veel plezier avond aan avond voor zal lezen! De verhalen over de epische avonturen zullen mij niet bekend voorkomen. Ook de karakternamen niet, maar gelukkig staan achter in de boekjes de verklaringen in een woordenlijst. Thank you!

De boekjes LEGO Star Wars zijn online verkrijgbaar voor maar € 8,95 per stuk bij:

Bol.com

Bekijk meer leuke boeken voor jongens >>

boekjes lege star wars

boekjes lego star wars

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Tags: , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑