boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kleding

Published on juli 23rd, 2014 | by Colinda

0

Passie voor kindermode

Ben jij ook gek op kindermode en kleed jij jouw kinderen ook graag in de nieuwste kindermode? Dan is de webshop Bofashion echt iets voor jou!  Bofashion.nl is ontstaan uit passie voor kindermode. Hier vind je een groot assortiment aan leuke en hippe kinderkleding. Bekende merken zoals Rags Industry, Retour, Sturdy, Blu Rebel, Tumble ‘N Dry en Vingino zijn de smaakmakers van het brede assortiment.  Of het nu een Nederlands, Deens of Zweeds merk is zij zijn steeds op zoek naar vernieuwing en selecteren de mooiste merken voor jouw kind. Van T-shirts, broeken en ondergoed tot winterjassen en leuke accessoires: een zeer compleet aanbod van kleding voor kinderen en baby’s in de leeftijd van 4 maanden tot 16 jaar. Deze passie voor kindermode is ook terug te vinden in de stenen shop in Landgraaf (Limburg). Dus wanneer je het handiger vindt om de kleding eerst te zien en te passen samen met de kinderen is dat ook mogelijk.

Bofashion kortingscode, Vingino winter 2014, vingino kinderkleding

Stoere kinderkleding

Houdt jouw zoontje ook van stoere kinderkleding? Jongens vinden vaak vooral de stoere merken met een sportieve look leuk. Een favoriet en sportief kledingmerk voor jongens op dit moment is Monta. Monta is ook een sportmerk, maar is dichter bij huis ontstaan. Dit merk werd in Nederland opgericht door een groep fanatieke straatvoetballers. Ook het sportieve kledingmerk O’Neill is een van de favorieten en is van oorsprong een surfmerk uit San Fransisco, California. Beide merken maken stoere jongenskleding van hoge kwaliteit en zijn geïnspireerd op sport en hierdoor zeer favoriet bij de iets grotere jongens.

TIP: Bofashion kortingscode

Ook zo benieuwd naar de nieuwe wintercollecties? De eerste winterkleding is al binnen bij Bofashion.nl. Bekijk alvast de gave winterjassen voor jongens, of die stoere sweaters en jeans. Met deze Bofashion kortingscode krijg jij nu al korting op de nieuwste wintercollecties en de zomercollecties. Veel shopplezier!

Vingino winter 2014, kortingscode Bofashion, stoere jongenskleding, alles voor jongens

Meer jongenskleding inspiratie >>

Kijk hier voor leuke jongensjassen >>

Outfit of the Day BOYS >>

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑