boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kleding Bomba boys, bomba jongenskleding, hippe jongenskleding, zomer 2016, zomerkleding voor jongens

Published on mei 21st, 2016 | by Colinda

0

Zomerse prints by Bomba boys

Boris is klaar voor de zomer. Hij heeft zo’n zin om weer iedere dag lekker buiten te spelen en dan het liefst in  in zijn nieuwe zomerse outfit van Bomba Boys. Streepjes en palmboomprints, zomerser kan bijna niet.

Wanneer je de nieuwe collectie van Bomba Boys gezien hebt, ben je verkocht. Kwalitatief mooie shirts in een slank gesneden pasvorm ideaal voor slanke jongens, maar ook deze zomer zien we iets wijder vallende shirts voor een nonchalante look. met te gekke prints. Lekker stoer en helemaal hip door de print met coole teksten. Mooi verwassen kleuren die met elkaar matchen. Op deze manier kun je mooie combi’s maken en weten de jongen heel eenvoudig zelf hun outfit samen te stellen.

bomba-boys-bomba-jongenskleding-kidsfashion-boys-zomer-2016-zomerkleding

Voor Boris is Bomba Boys een TOP jongenskledingmerk! Hij is een smal mannetje en veel kleding valt vaak wat losser om zijn lijf. Ik vind het mooi wanneer de kleding goed aansluit en dat doet de kleding van Bomba zeker. Het diep donkerblauwe shirt is mooi aansluitend en heeft een v-hals met op de achterkant een Bomba prints als kek detail.

De comfy sweatshort met streepjes is absoluut favoriet. Hij voelt heel zacht aan en heeft een toffe look door de zakkleppen. Super comfortabel en heerlijk draagbaar voor Boris. Het bomberjack is mijn favoriet. De mooie grijsgroene en diep donkerblauwe kleurencombinatie met de mintgroene details maakt de jas anders dan andere jacks en helemaal in combinatie met de palmboomprint. Super!

Bomba Boys is bij ons zeker een favoriet jongenskledingmerk doordat de kleding zo mooi aansluit, van perfecte kwaliteit is en ontwerpen heeft die je niet overal ziet. De kleding voelt lekker zacht aan en dat is de graadmeter voor Boris, want dan weet ik ook zeker dat hij deze kleding met plezier draagt.

Bomba boys, bomba jongenskleding, hippe jongenskleding, zomer 2016, zomerkleding voor jongens

Bomba boys, bomba jongenskleding, hippe jongenskleding, zomer 2016, zomerkleding voor jongens

Meer jongenskleding inspiratie >>

Kijk hier voor leuke jongensjassen >>

Outfit of the Day BOYS >>...

Comments are closed.

Back to Top ↑