boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kleding Bomba boys, bomba jongenskleding, bomba zomer 2015

Published on mei 18th, 2015 | by de redactie

0

Let’s go for BOMBA BOYS!

Het Nederlandse merk Bomba introduceert deze zomer een kleurrijke collectie voor jongens, Bomba Boys. De stoere broer van Bomba Girls heb ik al in veel winkels gespot. Het eerste wat mij opvalt zijn stoere kledingstukken en vrolijke kleuren. Ga je binnenkort shoppen voor je stoere boy vergeet dan zeker Bomba Boys niet want stoere boys in de leeftijd van 2 tot 10 jaar kunnen echt hun garderobe verrijken met dit nieuwe label.

Bomba boys, bomba jongenskleding, bomba zomer 2015

Lucas in Bomba

Natuurlijk kon ik zelf niet achterblijven wanneer er iets nieuws op de markt is. Ik heb deze leuke set voor Lucas gekozen.

Een stoere bermuda met veel zakken in een grijs/groene natuurtint, zodat ik alle kleuren uit de collectie ermee kan combineren. De broek zit mooi en Lucas vindt hem ook nog eens fijn zitten, dit laatste is wel een must anders komt de broek de kast helemaal niet uit! We hebben gekozen voor een een oranje T-shirt met een stoere print. Het shirt voelt zacht en stevig aan en is van katoen dus erg prettig in dragen. Het shirt heeft een smalle snit en dat vind ik als moeder toch ook wel een plus puntje hoor!! Het shirt valt wel veel kleiner dan het short, ik raad aan, het shirt een maatje groter te nemen en het short een maatje kleiner.

Ik ben blij met Bomba for boys, de maten gaan van 92 tot en met 164 dus ik kan mijn andere boy ook verblijden met een coole set van Bomba Boys!!

Shop deze Bomba jongenskleding bij Kleertjes.com >>> 

Have Fun with Bomba!!!

Bomba boys, bomba jongenskleding, bomba zomer 2015

Bomba boys, bomba jongenskleding, bomba zomer 2015

Meer jongenskleding inspiratie >>

Kijk hier voor leuke jongensjassen >>

Outfit of the Day BOYS >>

Tags: , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑