boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Spelen bordspellen, gezelschapsspellen

Published on december 11th, 2017 | by de redactie

0

Plezier voor twee: deze gezelschapsspellen zijn dubbel zo leuk!

Als het buiten donkerder wordt en je liever met z’n allen thuisblijft, dan is dat het geschikte moment om weer in de spelletjeskast te kijken. Lange tijd was het niet zo eenvoudig om een geschikt spel te vinden, dat ook alleen met twee mensen kan worden gespeeld. bordspellen

Bordspellen

Ondertussen is er een grote selectie dobbel-, kaart-, puzzel- of bordspellen die je uitnodigen tot een gezellig samenkomen, echter vaak alleen maar voor meer dan twee personen. Zelfs voor kinderen die liever genieten van een spel zonder volwassenen, zijn er spellen voor twee personen, die meestal kunnen worden uitgebreid naar een groter aantal mensen.

Wie kent ze niet, de klassieke bordspellen die in geen enkele huishouden mogen ontbreken? Of het nou Yahtzee, schaak, dammen, Kolonisten van Catan of Mens erger je niet is. Al deze spellen kunnen met twee personen worden gespeeld en het plezier is er niet minder om. Als je inspiratie nodig hebt en je bordspel verzameling wilt uitbreiden, kun je goedkope games vinden op vergelijkingsportals zoals ShopAlike.nl. Het enige dat u hoeft te doen, is kiezen of u liever geniet van een strategiespel zoals schaken, UNO en dammen, of liever een kansspel zoals een Yahtzee of Mens erger je niet.

Spelletjes

Bij het kiezen van het spel is de lengte van het spel ook belangrijk. Een spelletje Yahtzee duurt ongeveer 20 minuten terwijl afhankelijk van het niveau van de spelers een schaakpartij uren kan duren. Het is daarom goed om na te denken over hoe lang een spel moet duren, en of het misschien niet handiger is om een paar spelletjes achter elkaar te spelen.

Klassiekers met een gegarandeerde amusement factor

Andere klassiekers zijn bordspellen zoals Monopoly en Doolhof. Generaties kinderen en ouders hebben geprobeerd een klein imperium te bouwen of hun weg te vinden naar de kostbare schatten in het doolhof.

Of het nu om een ​​bord, een dobbelsteen of een kaartspel gaat, voor kinderen of volwassenen – er is een enorme keuze aan spellen waarvan je kunt genieten in een combinatie of ervoor kunt zorgen dat de kinderen alleen spelen. Het is zeker waard om de tv uit te zetten en jezelf een avondje vrij te geven. Zeker om zo de stress van het dagelijks leven even achter je te laten door een gezellige spelletjesavond.

Laat je kinderen veel puzzelen >>

Lees meer speelgoedblogs voor jongens >>

 

BewarenBewaren

Tags: , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑