My Boys Favorite Style

5 december 2014

Heerlijk een nieuwe uitdaging in iets waar ik helemaal dol op ben, namelijk leuke kleding en spulletjes spotten voor m’n jongens. Ik zal mijn allerbeste best doen om jullie zoveel mogelijk moois en leuks te laten zien.

Ik geef eerlijk toe dat ik bij mijn eerste zoontje geen idee had hoe en klein mannelijk breintje in elkaar zat, laat staan hoe ik ermee om moet gaan. Ik kom zelf uit een gezin met 3 meiden en ben zelf als kind ook echt een prinses tuttebel geweest. Dan sta je daar ineens als moeder van een klein hoopje mét piemel. Wat uiteindelijk allemaal heel leuk bleek! Nu zijn we alweer bijna 6 jaar verder en is jongen nummer 3 in aantocht.

Wie had ooit gedacht dat ik zoveel plezier zou vinden in jongensspullen? Coole lego klokken, doodskoppen zijn vet, want voor piraten, boeven en politieagenten zijn the bomb en er is natuurlijk niets leukers om met auto’s tegen elkaar te rammen en ze te laten crashen. En eerlijk is eerlijk, ik geniet elke seconde van die jongens en was helemaal blij toen nr. 3 ook een jongen bleek te zijn.

Kleding voor m’n mannen was een ander heikel punt. Want laat ons eerlijk zijn, het meiden segment is vaak het dubbele van de jongens. Alsof onze knapperd niet mogen stralen, gelukkig wordt er steeds meer ingesprongen op leuke jongenskleding en ligt er meer in de rekken dan een basic spijkerbroek.

Ik heb als eerste blog gekozen als my boys favorite style om me voor te stellen aan de hand van mijn eigen keuzes voor mijn jongens. Stoer met leuke printjes en altijd een grappig touch, gemengd met een goede dosis H&M en Zara.

Een aantal keuzes zijn ook praktisch, hier wordt op school gevraagd om schoenen die ze zelf aan en uit kunnen doen voor gym. Ook heeft de oudste zwemles met school 1x per week. Op deze dag mag hij van mij een (mooie!) trainingsbroek aan (want een spijkerbroek plakt zo en krijg hij zelf niet makkelijk aan).

Maar hé, voor een uitdaginkje draaien wij onze handen niet om toch?

my boys favorite style, kinder mode blog, boyslabelshop by Kixx-online

Meer jongenskleding inspiratie >>

Kijk hier voor leuke jongensjassen >>

Outfit of the Day BOYS >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

apparel-1850804_1280

Top 5 exclusieve kinderkleding merken voor deze zomer

In de wereld van kindermode zijn er enkele merken die zich onderscheiden door hun kwaliteit, innovatie en stijl. Deze exclusieve...
boyslabel.com-2

Kinderen stappen modieus en betaalbaar door het leven: Tips voor het kopen van kinderschoenen

Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je kinderen, maar dat betekent niet dat je de bank moet breken...
herenmode

Zomerse touch met de herenkleding van Greenfield Fashion

Bij Greenfield Fashion zijn ze helemaal klaar voor de zomer met een uitgebreid assortiment aan zomerse kleding voor de moderne...