boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Fashionblog jongenskleding set, boys outfit, boyslabel, boysstyle, boyslook

Published on oktober 29th, 2018 | by Anne

0

Boys outfit inspiratie by Anne

Jongens met kapotte knieën en dus kapotte broeken? Voor vele boys moms gesneden koek.  Waar gespeeld word gaat er ook wel eens iets stuk. Max heeft momenteel een onhandige fase. Ineens zijn er 3 broeken stuk. 2x een gat gevallen en 1x van de glijbaan af waar kit op zat. Dat lijkt mij meer dan genoeg reden voor een nieuwe Boys outfit! Als jullie ook op zoek zijn naar een jongens outfit die net iets anders is, stoer maar kleurrijk is? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Boys outfit inspiratie by Anne

boys outfit, jongenskleding set, pepe jeans, kindermodeblog, boyslabel, jongens sweater, jongens outfit
De broek

Laten we beginnen met de broek. Ik blijf heel even weg bij de mooie luxe broeken voor op school. Naar school dragen we een leukerd van de Zara. Een heel hip exemplaar van Corduroy. Een paar jaar geleden had ik gedacht een rib broek, ieuuuw, dat is zo jaren 80. Zo gaat dat met trends, wat toen hip was, is nu weer terug en helemaal in. Nu vind ik het een super leuke aanvulling tussen de broeken. Zeker voor de jongens, want naast de jeans en chino`s kunnen we nu ook deze toevoegen aan ons repertoire. Ik nam wel de stoere zwarte want donkerblauw kan snel keurig worden.  Qua fit valt deze broek goed op maat.

Het overhemd

Scotch Shrunk is zon merkje waar altijd wel wat van in de kast beland. Ieder seizoen hebben ze wel items in hun uit gebreide collectie die passen bij onze smaak. Hun fit is wat klein dus bij twijfel kun je een maat groter nemen. Deze blouse met all over ruitjes print is echt top. Ruitjes zijn sowieso hot. Deze ruit heeft ene mooie cognac kleur. De zwarte ondergrond is voor ons eens wat anders. De blouse is gemaakt van een dubbele laag stof, en heet een beetje een linnen effect. De bonnenkant heeft een print van dino hoofden!

De Trui

Een echte  eyecachter is deze trui. Oranje boven toch? Niet iedereen is fan van deze kleur, maar de trui heeft toch alles? De fit, een beetje oversized en het valt wat rond en kort. Het grote merk logo op de voorkant,  echt een gaaf unisex exemplaar. Als het koud is dragen we de set dus in zijn geheel. Voor nu gaan de items los aan. De trui combineert ook erg mooi met een beige broek, en uiteraard ook met jeans. En ik denk dat Max moet oppassen want zijn zus zat ook al te azen op deze toffe trui.

boys outfit, jongenskleding set, pepe jeans, kindermodeblog, boyslabel, jongens sweater

Stoere herfstkleding trends >>

Tags: , , , , , ,...
Back to Top ↑