boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Jongenskamers brandweerkamer, jongenskamer, kinderkamer inspiratie

Published on mei 19th, 2018 | by Sabine

0

Brandweerkamer

Wat zijn onze kleine jongens er toch dol op, brandweertje spelen. Dat stoere van een echte brandweerman spelen ze graag na. De meest avontuurlijke en spannende verhalen spreekt ze juist aan. Samen met vriendjes én vriendinnetjes doen alsof ze op de brandweerkazerne zitten te wachten tot dat er ergens een brand is ontstaan en de melding ervan binnen komt. Glijden van de brandweer paal en uitrukken met de ladderwagen mét sirene. De brand kan niet groot genoeg zijn. Het brandweerteam is snel ter plaatse om te blussen. Wat een cool beroep, dat wil ik later worden. Maar laten we voor nu eerst maar beginnen met een brandweerkamer …

Moodboard brandweerkamer

Dat stoere en robuuste gaan we doortrekken in deze jongenskamer. Het behang van sloophout in de kleur zwart- wit geeft deze kazerne direct uitstraling. We combineren een andere muur in de kamer met de krijtbord muurstickers in de vorm van wolk met druppels. Ook in de kleur zwart. Om met een knipoog het effect van het blussen met water een beetje weer te geven. Onder op de muur hebben we ervoor gekozen om op een speelse manier een krijtbord muursticker brandweerauto te plaatsen. Dit krijtbord is in de vorm van een brandweerwagen, en erg handig om de exacte locatie van de brand weer te geven of om aantekeningen op te maken over hoe de brand is ontstaan.

Brandweerkamer kleuren

De kleuren in de kazerne van de brandweerkamer houden we naast het robuuste behang en de muurstickers rustig. We kiezen voor de kleuren Subtle Grey, Mild Grey en Full Red van Flexa. Zo wordt de kamer een geheel en komen de kleuren allemaal in de diverse accessoires en meubels terug.

stoere kinderkamer, brandweerkamer, jongenskamers, kinderkamers, jongenskamer voorbeelden, jongenskamer inspiratie

Een echte brandweerpaal

En wat zou het geweldig zijn als er ook een echte brandweerpaal in de kazerne komt om vanaf je hoogslaper vanaf te glijden? Dat kan met dit speeltoestel rode brandweerpaal! In deze brandweerkazerne wordt veel gebruik gemaakt van metaal. En zeker de kleuren zwart, grijs maar ook brandweer rood gebruiken we veel! De hanglamp die we gekozen hebben is van een donker grijze metalen kleur en geeft fijn sfeerlicht in de kamer. Deze prachtige rode locker kast staat geweldig in de kamer en valt enorm op. Handig om al het speelgoed in op te bergen.

Spelen in de kinderkamer

Spelen in deze kamer is natuurlijk het allerleukste samen met je vriendjes en vriendinnetjes. En dan heb je natuurlijk wel een echte brandweerwagen nodig. Een brandweerwagen loopwagen voor de kleine brandweermannen is geweldig om mee te oefenen. De wagens zijn compleet met brandslang en houten ladders. De brandweer komt eraan! Als accessoires spelen we graag met divers speelgoed om de fantasie een handje te helpen. Bijvoorbeeld met dit houten brandweer speelset. Staat voor uren speelplezier.

———————————-b2cca0f3d278d2c158603fe652609384  a52a1706975af82d8262af96037e7733

En als je dan de gehele dag als brandweercommandant gespeeld hebt wil je ook niets liever dan als een echte brandweerman in slaap vallen onder het prachtige dekbedovertrek. En heerlijk knuffelen en spelen met deze grote knuffel brandweerwagen van zacht katoen. Lekker om tegenaan te liggen op bed. dromen over alle brandjes die jullie weer geblust hebben, en dat alle avonturen goed zijn afgelopen! Welterusten helden!
 

Snurk beddengoed, snurk brandweerman, brandweer dekbedovertrek, brandweerkamer, jongenskamer inspiratie

Bekijk meer thema kinderkamers >>

Meer jongenskamer voorbeelden >>

Bekijk ook het leukste jongensbeddengoed >>

Toffe muurstickers jongenskamer >>

Tags: , , , , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑