hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Blogs brandweerman sam

Published on januari 26th, 2018 | by Latoya

0

Zelf leren speelgoed kopen

Voor Fedde zijn 4e verjaardag in oktober hadden wij onder andere cadeaubonnen voor de speelgoedwinkel gevraagd. Want op deze leeftijd wordt het toch wel heel interessant om zelf dingen van Brandweerman Sam te kopen en nog veel interessanter om met een pasje te betalen! Daarnaast vond ik het ook wel fijn om dan wat later in het jaar dat te gaan besteden met hem, want de feestdagen komen er ook alweer snel aan en dan krijgt hij ook alweer speelgoed. Slim bedacht, dacht ik zo!

Helaas werkt het in de praktijk toch wat anders. Want van de week tijdens het opruimen kwam ik ineens die cadeaubonnen tegen. O, ja! Die hadden wij ook nog… En omdat het de laatste tijd nogal een drukke periode is geweest, vond ik het een goed idee om samen met zoonlief de stad in te duiken om eens wat leuks te kopen. Even quality-time! Dus zo gezegd, zo gedaan, gaan wij op vrijdagmiddag na school richting de stad.

Meer leuk speelgoed voor jongens >>

Lees ook: leukste cadeau voor peuter jongens >>

Op zoek naar Brandweerman Sam speelgoed

Als eerst richting de Bart Smit, omdat hij daar het kleinste bedrag te besteden had. Dat is dan net weer jammer dat niet alle cadeaubonnen van één winkel waren. Alhoewel, er zat wel één cadeaubon tussen die bij alle speelgoedwinkels in te leveren is en kan zelfs in delen besteedt worden, ideaal! Maar goed, wij naar de Bart Smit en meneertje vliegt direct naar het schap van Brandweerman Sam. Hij wilde wel graag de helikopter, de reddingsboot en eigenlijk ook wel de brandweerauto die zelf kan rijden, maar ook de brandweerauto met de poppetjes en de ladder. Woooooow!

“Nou schat, het spijt mij, maar zoveel geld staat er nou ook weer niet op je pinpasjes”. Keuzes, keuzes, keuzes, dat valt niet mee en zeker niet als 4-jarige. Maar zo dapper als hij was zei hij gelijk dat hij dan de reddingsboot én de brandweerauto met de poppetjes en de ladder wilde. Trots op hem!

Maar toen kwam het volgende nieuws, dat ook dit hij niet ging redden bij deze winkel. Het goede nieuws, was dat de reddingsboot wel mee kon en wij voor de andere auto de binnenstad in zouden gaan. Prima! Geen probleem mam! Zei hij nog dapper. Dus betaald met de cadeaubon en op naar de stad.

Gelijk door naar de Brandweerman Sam afdeling

In de stad vliegen wij zo ongeveer naar de speelgoedwinkel en gelijk door naar de Brandweerman Sam afdeling. Nergens de brandweerauto te vinden, dus meneer kreeg al een beteuterd gezichtje. Dat is balen! Maar gelukkig stond er op het middenpad nog een stelling met allemaal brandweerauto’s en toevallig ook DE auto van Brandweerman Sam met poppetje en de ladder. Die was voor ons! Vol trots loopt hij richting de kassa, leggen wij de pinpasjes neer en toen zei de kassa-mevrouw: “Helaas nemen wij geen bonnen in van de Intertoys”. Neeeeeeeeeeee, dat meen je niet!

Mijn kin hing ergens op mijn enkels en ik keek als eerste naar de ingang… Nee, nee, nee, had ik dat nou maar gedaan voordat wij de winkel in waren gelopen. Dit was namelijk ook een Bart Smit. Verbaasd kijkt hij mij aan met grote ogen, “mama, wat is er?”. “Lieverd, mama is een soepkip. Wij staan in de verkeerde winkel, dit is net zo een winkel als van de reddingsboot, dus wij moeten naar een andere winkel met speelgoed”.

Geen Brandweerman Sam te vinden

Dus hoppa, naar de andere kant van de stad, richting de Intertoys. Daar zijn wij wel 6 keer de winkel doorgelopen maar konden de Brandweerman Sam afdeling niet vinden. Ik kreeg het er een beetje warm van en precies op dat moment zie ik een hele kleine stelling met een paar spulletjes van Brandweerman Sam… Is dit alles?? Ja, helaas, dat was alles. De reddingsboot, de helikopter, de zelfrijdende brandweerauto… Maar geen Brandweerman Sam auto met poppetjes en met de ladder. Ik heb het nog nagevraagd in de winkel, maar dit was alles wat zij hadden. Die hadden ze niet meer en krijgen ze ook niet meer. Hoe ga ik dit in hemelsnaam uitleggen? Na twee keer aan toe die auto terug hebben moeten leggen.

Wat nu?

Dus deze loedermoeder zakt door haar knieën en probeert zo goed mogelijk uit te leggen dat de andere twee winkels dezelfde winkels waren met weinig centjes. Dat deze winkel precies dezelfde kleurtjes heeft, maar wel een andere winkel is met genoeg centjes maar die niet de Brandweerman Sam auto met poppetjes en met de ladder meer verkoopt. Het was even stil, hij kijkt even naar de grond, naar de schappen en naar mij. Hij vouwt twee armpjes om mijn nek, geeft mij een dikke knuffel en een kus en zegt: “mama, niet verdrietig zijn, ik neem die andere wel, kan jij niks aan doen”. Hij loopt naar het schap en pakt de zelfrijdende Brandweerman Sam auto. Wauw! Wat een kanjer! En wat ben ik apetrots!

Als beloning zou ik haast terug gaan naar de Bart Smit en de juiste auto voor hem kopen… Maar misschien was dit wel een goede les voor beide.

Of je koopt in vervolg het speelgoed van de beroemde brandweerman online!

 

Tags: , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑
 • jongenskleding, hippe jongenskleding, boyslabel, nieuwe kinderkleding collecties, jongensmodeblog, jongensmode herfst winter 20202-2021, get the look boys, outfit of the day jongens, boys style, boysfavourites, boysfashion, korting jongenskleding, korting kinderkleding, online jongenskleding kopen, kindermode winter 2020-2021, winterkleding jongens, kindermodeblog

 • outfit of the day, jongenskleding, kinderkleding

 • kinderschoenen, stoere jongensschoenen, jongens schoenen, seizoen herfst winter 2020-2021, hippe jongenskleding, boyslabel, kinderkleding herfst winter 2020-2021, shoesme, shoesme kinderschoenen

 • kinderkleding, nieuwe kinderkleding collecties, seizoen herfst winter 2020-2021, hippe jongenskleding, voorjaarskleding jongens, lentekleding jongens, zomerkleding jongen, kinderkleding korting, boyslabel, kinderkleding herfst winter 2020-2021, back to school, back to school musthaves, back to school shopping, online jongenswinkel, jongens webshop, outfit of the day, jongenskleding, kinderkleding

 • LEUKE SHOPS

  jongenskamer, kinderkamer accessoires, kinderkamerstyling, kindermeubels, kinderbeddengoed, kinderbehang, kinderverlichting, jongenskamers, jongenskamer styling

 • speelgoed, jongensspeelgoed, hip speelgoed, uniek speelgoed, buitenspeelgoed, kinderspeelgoed

 • ballenbaden.nl, balkenbadjes, kinderballenbad, speelgoed, leuk speelgoed, origineel speelgoed, jongensspeelgoed

 • online kinderwinkel, webshop kinderaccessoires, kinderkameraccessoires, de kleine generatie, houten speelgoed, kinderkamers online

 • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!