Braqeez, een hippe sneaker die goed voor de voeten is.

30 oktober 2022

Kinderschoenen zijn altijd een slag in je budget. Hoe je het ook went of keert kinderen hebben schoenen nodig. Een broek kan je wel 2e hands kopen maar schoenen niet. Schoenen gaan namelijk naar de stand van je voeten staan. En daarom is het advies omdat niet te doen. Voeten groeien vlot. Iedere ouder kent het gevoel, alweer te klein? Je hebt net nieuwe schoenen gekocht en huppakee alweer te klein. Soms wel vier schoenmaten per jaar! Zo ook bij Beau, die moest alweer een nieuw paar hebben. Maat 35 oh my, en hij is pas 7 jaar! Kijken jullie mee naar de toffe schoenen van Braqeez?

“Goede pasvorm en een uitneembaar voetbed zijn 2 van de vaste ingrediënten van een paar Braqeez schoenen

Sneakers om mee weg te lopen

Braqeez maakt al sinds 1988 kinderschoenen. Al 30 jaar doen ze dat zorg en aandacht. Braqeez wil betaalbare schoenen maken maar wel van de beste kwaliteit. Buiten de goede kwaliteit volgen ze ook de trends op de voet. De ontwerpers van Braqeez kijken naar de  mode  van volwassenen en vertalen dit naar kinderschoenen. Immers kinderen van nu weten precies wat ze willen! Kinderen van nu willen schoenen die passen bij hun outfits. De pasvorm en het uitneembaar voetbed is van vaste waarde bij de ontwerpen van Braqeez. Ik voel namelijk wel eens aan de neus van mijn kind, om te kijken of de schoen nog past maar eerlijk, echt goed weet ik niet wat ik dan doe. Ik druk een beetje en gok dan eigenlijk. Je haalt het voetbed eruit en je kind mag hier opstaan. Goed met het gewicht verdeeld. Nu kan je pas echt  goed zien of de sneakers nog passen. Als de tenen ongeveer 1 centimeter groeiruimte hebben is de schoen nog de juiste maat.

Cognac kleur met flitsende details

Beau zoekt zelf zijn sneaker uit, de Tontje Tokyo!  Althans Beau denkt dat hij mag kiezen, ik maak meestal een voorselectie van 3 paar waar hij uit kan kiezen. De smaak van mijn 7 jarige is vaak wat uitbundiger dan de smaak van zijn moeder. Dit waren ook leuke geweest. Dit model heeft Braqeez al vaker gehad maar de uitvoering is steeds anders naar de trends van het seizoen.  Wij kiezen voor cognac kleur. Als ik de sneaker uitpak zie ik direct de mooie materialen mix. Er is gebruik gemaakt van suède, mesh en geprint suède. De materialen mix maken de schoen onderscheidend van andere schoenen. Ook de details ontbreken niet. Een lusje aan de achterkant, en de veters gaan niet door gaatjes maar door lussen. Buiten veters zit er ook een rits in de schoen. Zo kan je je sneakers super snel uit en aan te doen. De hoofd kleur is cognac, maar er zit ook donkergroen, donkerblauw beige en fluor oranje in verwekt. Dat maakt dat deze schoen echt bij alles past. En die zolen! Beige zolen met een doorzichtig stuk. Het zijn echt vette sneakers volgens Beau.

“de zolen hebben een doorzichtig gedeelte volgens Beau (7)  zijn ze echt heel vet en rent hij er superhard op”

Pasvorm

De sneakers zijn in het begin wat stug en je moet ze echt goed aantrekken. De veters moet je even op de juiste stand krijgen qua breedte. De schoenen vallen, naar mijn mening wat smaller. Binnenin is alles met mooi leer afgewerkt. Beau loopt er heerlijk op en je ziet aan alles dat dit geen doorsnee sneakers zijn. Daar is vaak bijna geen pasvorm in te vinden met uitgezakte voeten als resultaat. Braqeez wil schoenen betaalbaar houden. Deze sneakers kosten 99,50 euro en dat valt inmiddels niet meer in een middensegment schoen. Veel geld voor een paar sneakers maar dit zijn echt kwaliteitsschoenen met een zeer goede pasvorm en ook steun. Dat kan je niet verwachten van een gemiddelde gymp, dat zijn vaak vlakke voetbedden met nul ondersteuning in de voetboog. Dat doen deze sneakers wel. En daar betaal je iets meer voor met zeker niet de hoofdprijs. Beau kan nog even vooruit bij Braqeez want veel sneakers bij Braqeez gaan tot maat 38. Als zijn voeten dan weer gegroeid zijn kan ik in plaats van zuchten blij uitkijken naar nieuwe toffe schoenen van Braqeez.

Bekijk hier meer toffe jongens schoenen

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

jongenskleding mode boysfashion kleding voor jongens

Jongensfashion it’s on!

Toen onze Damon 8 jaar geleden geboren werd, had ik al twee meiden. Voor de meiden hadden ze ontzettend leuke...
tienerzoon

Wil je tienerzoon zich wat volwassener gaan kleden? Hierin is het goed om te investeren! 

Het kan moeilijk zijn voor ouders om je tienerzoon te helpen bij het ontwikkelen van zijn eigen stijl en het...
super sale

Winterkleding shoppen met super deals

Oh Oh de drukke decembermaand is nog maar net voorbij en je kleine of inmiddels grote jongen maakte zojuist even...