Breakzy: verrassingspakket voor kinderen voor onderweg

27 juni 2019

De zomervakantie staat weer voor de deur. En alle ouders die met de auto op vakantie gaan, weten dat die lange autorit met kinderen op de achterbank niet het leukste onderdeel van de vakantie is. Want hoe hou je je kinderen nou toch lief en rustig? Nog voordat je de straat uit bent, vraagt de eerste al of ‘we er bijna zijn?’ ‘Ja schat, over een uur of 12…’ En onderweg weet je eigenlijk ook niet zo goed waar de leukste stops zijn om even de rit te onderbreken. Maar ik kwam Breakzy tegen!

Daar heeft Breakzy iets op gevonden

Breakzy is dè oplossing voor onderweg. Het is eigenlijk niet in 1 woord uit te leggen wat het nu eigenlijk is. Het is een routeplanner, reisgids en kindermeisje onderweg! Terwijl Breakzy jou precies vertelt waar je heen moet, laat hij je de mooiste plekjes onderweg zien, en met het verrassingspakket voor de kinderen, die je van te voor besteld hebt, heb je ook geen ruzie op de achterbank. Klinkt ideaal toch?

breakzy, plezier onderweg, kinderen in auto

Verrassingspakket voor kinderen voor onderweg

Wij kregen een Breakzy pakket opgestuurd om kennis te maken en ik moet zeggen, dit is geweldig! Het verrassingspakket voor kinderen zat prachtig ingepakt met doorzichtig cellofaan en groen crêpepapier, in de zak zaten 5 ingepakte kadootjes. Daarnaast ook een vel met raamstickers en autobingo! Wat gaaf!
vakantie verrassing, breakzy, leuk voor onderweg, spelletjes voor onderweg, vakantie spelletjesBreakzy had zelf al de kadootjes uitgezocht die bijna allemaal voor jongens en voor meisjes geschikt zijn. Dat is handig, daar is al over nagedacht dus dat is al een zorg minder tijdens de voorbereiding op de lange autorit.

Onderweg cadeautjes uitpakken

Omdat wij natuurlijk nu nog niet op zomervakantie gaan, mogen Sverre en Veerle al een kadootje uitpakken. Mijn kleine Viking gritst het papier van de verpakking en roept uit ‘een verrekijker!! Cool!!’ Ondertussen pakt Veerle een popje uit met een paars fantasiepaard met vleugels. Haar ogen beginnen te stralen, goede zet Breakzy! Ook de andere kadootjes zijn heel erg leuk en zeer geschikt voor de achterbank.

Spelen op de achterbank

Dan zien de kinderen de autobingo kaartjes. Ze weten niet wat het is. Het zijn kaartjes waar allerlei tekeningetjes op staan van dingen die je buiten tegen kunt komen. Een eend. Een benzinestation. De grote gouden M en nog veel meer. Tijdens de rit naar papa’s appartement die avond, spelen ze het spel. Met enorme overgave kijken ze naar buiten en gillen om en om dat ze weer een plaatje af kunnen vinken. ‘Een koe!’ schreeuwt Veerle. ‘Een stoplicht! gilt Sverre. Ikzelf zoek net zo hard mee en voordat we het eigenlijk wilden (de kaart was nog niet vol) rijden we papa’s straat al in…

Het pakket is echt ontzettend leuk voor onderweg en ieder kado houdt kinderen een flinke poos zoet. Hier is duidelijk over nagedacht. Vouwblaadjes van dieren, vingerpoppetjes en een magnetisch tekenblok. Alles is leuk en de kinderen spelen er samen of om en om mee. Vooral met de bingo zijn kinderen een aardige tijd bezig, en de ouders kunnen een beetje helpen.

Verschillende Breakzy kinderpakketten op maat

Op de website zie ik dat er meerdere Breakzy kinderpakketten te koop zijn, afhangend van de leeftijd en geslacht van de kinderen, en ook pakketten voor bij je bestemming om lekker mee buiten te spelen. Maar er is meer in de webshop, je kunt er, onder andere, ook een ehbo-pakket meebestellen of een reistas. Alles voor onderweg dus. Breakzy heeft duidelijk goed meegedacht om op deze manier jou en je reis makkelijk te maken. En ik moet zeggen, daar zijn ze goed in geslaagd!

WINACTIE *gesloten*

Ga jij nog met vakantie met je kinderen en heb je ook een lange reis voor de boeg? Dan is een Breakzy verrassingspakket waarschijnlijk een welkome aanvulling op alle vakantie  benodigdheden. Laat ons weten waarom jij dit pakket wilt winnen en wie weet ben jij straks de gelukkige winnaar met blije kids op de achterbank! De naam van de winnaar staat binnenkort hier op Boyslabel. Good Luck!

De winnaar heeft haar prijs inmiddels ontvangen!

Bekijk meer kids vakantie must haves en toffe winacties >>

breakzy, Kinder verrassing voor onderweg, lange autorit, vakantie tips, kinderen achterbank auto

spelletjes op de achterbank, breakzy, boyslabel, vakantie tips

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

1

Tuinonderhoud makkelijk maken: zo doe je het!

Elke tuin heeft onderhoud nodig. De ene tuin wat minder dan de andere, want het is natuurlijk logisch dat wanneer...
blauw2-1-1536x1024-1

Geef je huis een mini make-over met een vloerkleed

Je huis inrichten, beetje schuiven met de meubels. Dan eens een nieuwe kussen kopen, een nieuw vaasje en toch je...
DSC07649

Kapitein Onderbroek in zijn 11e boekavontuur

Welk kind kent hem niet? Kapitein Onderbroek! Zo ook Damon natuurlijk want de serie kijkt hij graag op netflix. En...