boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kleding broek met slijtvaste knieen, Dutch dream-denim, spijkerbroek

Published on maart 28th, 2018 | by Colinda

0

Broeken waarin gespeeld kan worden!

Mijn moeder naaide vroeger appeltjes, peren en grote harten op mijn broek omdat we anders met gaten ter hoogte van onze knieën in de broeken hadden. Iedereen liep daarmee, het was vast een mode hype of deed men het uit gewoonte? Volgens mijn moeder ‘deed iedereen dit’ en was het erg handig. Tja, als iedereen ermee loopt is het niet zo erg, toch? Een broek met slijtvaste knieën was er toen nog niet en kniestukken op de broek naaien deed men niet. De broeken werden opgevrolijkt met kleurrijke applicaties.

Nooit meer kapotte knieën

Maar ja, dan ken je mijn jongens nog niet. Lekker buitenspelen of binnenspelen het maakt niet uit. Binnen no-time zit er weer een gat in de broek. Ze kruipen op hun knieën de hele straat door of zitten in de hoogste bomen. Zij zijn niet zuinig op hun kleding en willen maar één ding; spelen. Ach, en geef ze een ongelijk. Spelen is ook belangrijker dan een broek. Maar zij willen absoluut geen gekke plaatjes op hun broek en knieën.

En of ik nou een dure of goedkopere broek voor ze koop, het maakt eigenlijk geen verschil. De gaten zitten er zo in. Ook vind ik het heel belangrijk dat er een goede pasvorm in de broeken zit. Een loose-fit model kunnen mijn smalgebouwde jongens niet aan, dat staat echt niet. Hierdoor kom je dan wel uit bij de gespecialiseerde broekenmerken. Dus mijn zoektocht naar de juiste broek met slijtvaste knieën was begonnen en ik heb hem gevonden!

Broek met slijtvaste knieën

Dutch Dream Denim is zo’n merk met super toffe spijkerbroeken en kinderbroeken van uitstekende kwaliteit. De modellen zijn modieus en heel stoer om te zien. Daarnaast zitten er kniestukken op de broek die super stevig zijn, en daar is niets over gelogen. Ook na twee seizoenen (en dan is deze ook echt veel gedragen)  zijn de kniestukken nog heel.

Ook heeft dit kinderkledingmerk toffe jog jeans broeken (die behalve jeans, ook een beetje elastisch zijn), én ook nog eens goed geprijsd zijn. Tja, de portemonnee wil ook wat. Met een mooie, stoere snit en dubbele kniestukken is ook dit merk dus een aanrader. Onverslijtbaar is de broek natuurlijk niet, maar de prijs kwaliteit verhouding is perfect!

Hoe los jij dat op met de broeken van jouw kinderen? Wel of geen extra kniestukken?

Lees meer over jongenskleding op Boyslabel >>

Lees ook de blogs van jongensmama’s >>

Tags: , , , , , ,...
Back to Top ↑