Bumblebee speelgoed voor Transformer fans

30 december 2018

Het zal je vast niet ontgaan zijn. Onlangs ging Bumblebee in première in de Nederlandse bioscopen. En naast de film is er ook super stoer Bumblebee speelgoed voor de echte Transformers fans. Wij hadden het geluk dat we deze gave Bumblebee mochten proberen.

Shop hier het leukste jongensspeelgoed >>

bumblebee, bumblebee speelgoed, jongensspeelgoed, stoer jongensspeelgoed, transformer

BUMBLEBEE film, het verhaal

Deze Transformers-prequel begint in 1987, als Bumblebee aan het schuilen is in een autokerkhof in een klein Californisch badplaatsje. Charlie (Hailee Steinfeld), een meisje van bijna achttien dat zoekende is naar haar plaats in de wereld, ontdekt de zwaar beschadigde Bumblebee. Als Charlie hem opknapt, komt ze erachter dat dit geen normaal geel Volkswagen kevertje is.

Bumblebee speelgoed van Hasbro

De Transformers zijn niet alleen ontzettend populair bij de jeugd van tegenwoordig, dankzij de televisieserie en films, maar ook bij de papa’s. Hier thuis werd het Bumblebee speelgoed ontzettend warm ontvangen door Sef’s papa. Samen mochten ze Bumblebee omtoveren tot kever en vice versa. Dat bleek een verstandige zet, want ook Remano moest een paar keer goed kijken voor hij begreep hoe het werkte. Deze robot heet Power Charge Feature Hero. Een stoere naam, voor stoer speelgoed.

bumblebee, bumblebee speelgoed, jongensspeelgoed, stoer jongensspeelgoed, transformer

Gelukkig zat er een duidelijke omschrijving bij. Deze Transformer is niet in een paar handelingen om te toveren, hier moet je echt even goed voor gaan zitten. Maar dit Bumblebee speelgoed is dan ook erg uitgebreid. Als je de recensies leest, ligt het in ieder geval niet aan mijn karig, technisch inzicht. Je moet gewoon rustig alle stappen doorlopen.

Deze Bumblebee maakt geluid, geeft licht en kan zijn zwaard tevoorschijn laten komen. Zorg dat zijn power charge geactiveerd blijft, anders verliest hij zijn kracht. Als robot maakt ie dj geluiden en als kever heeft ie ook coole geluidseffecten. Dit Bumblebee speelgoed van Hasbro komt het dichtst bij de enige echte Bumblebee. Op de doos staat vanaf 6 jaar. Ik zou zeggen, dat kan… Maar dan wel met de hulp van een papa of mama.

bumblebee, bumblebee speelgoed, jongensspeelgoed, stoer jongensspeelgoed, transformer

Je shopt Bumblebee speelgoed hier.

bumblebee, bumblebee speelgoed, jongensspeelgoed, stoer jongensspeelgoed, transformer

Alle leuke kinderfilms in een overzicht >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Zorro The Chronicles the game, zorro game, zorro ps4, zorro spel nintendo switch

Zorro The Chronicles, the game + WINACTIE

Vanaf vandaag verschijnt Zorro The Chronicles, the game, een actierijk avontuur voor het hele gezin, vol spectaculaire gevechten, spannende verkenningstochten...
Champy on Tour

Het leukste gratis circusevent voor het hele gezin: Champy on Tour!

ToyChamp introduceert samen met zijn geliefde mascotte Champy een gloednieuw concept: Champy on Tour. Samen met zijn circus-entourage en veel...
kinderen op de achterbank, lange autorit met kinderen

Lange autorit met kinderen voor boeg? TIPS & vermaak op de achterbank

Heb je een lange autorit met kinderen op de achterbank in het vooruitzicht? Ga je op vakantie of misschien wel...