hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Kinderfilms buurman en buurman hebben een nieuw huis

Published on april 14th, 2018 | by Colinda

0

Buurman & Buurman Hebben een nieuw Huis

A Je To! Onze favoriete buurmannen zijn terug voor hun tweede bioscoopavontuur! Vanaf april schitteren de doe-het-zelf vrienden met gloednieuwe avonturen in: ‘Buurman & Buurman Hebben een nieuw Huis’. Kees Prins en Siem van Leeuwen zijn opnieuw verantwoordelijk voor de stemmen. De distributie is in handen van Just Film Distribution. Vanaf 26 april zal de film in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

Bekijk hieronder de trailer van Buurman & Buurman Hebben een nieuw Huis

 

Buurman en Buurman hebben een nieuw huisHet verhaal van Buurman & Buurman Hebben een nieuw Huis

Buurman & Buurman zijn terug met nieuwe avonturen. In ‘Buurman & Buurman hebben een nieuw huis’ bedenken de populaire buurmannen nieuwe briljante oplossingen voor de alledaagse problemen waar zij tegen aanlopen. De twee klunzige vrienden proberen een nieuwe grasmaaier aan de praat te krijgen en een mol te verjagen uit de tuin. En wie anders dan de Buurmannen kunnen een nieuwe keuken aanleggen en daarbij de badkamer volledig in puin leggen? Buurman & Buurman helpen elkaar door dik en dun en krijgen uiteindelijk alles voor elkaar. A Je To!

Buurman en Buurman winactie (2×4 vrijkaarten)

Wil jij graag naar deze film met jouw kids? Wij mogen voor de film Buurman & Buurman Hebben een nieuw Huis maar liefst 2×4 premiere kaarten verloten voor de premiere op zondag 22 april in Cinema Oostereiland in Hoorn. Doe mee met onze Buurman en Buurman winactie door onderstaand formulier in te vullen. Laat ons weten waarom jij graag naar deze Buurman & Buurman film wilt. De namen van de 2 gelukkige winnaars staan donderdagavond 19 april hier op Boyslabel. Good Luck!

De winnaars zijn, Marloes Zinnemers en  Nicoline Peetoom, van harte gefeliciteerd! Stuur een mailtje naar info@boyslabel.com en wij sturen jullie ieder 4 kaarten voor de premiere toe. Heel veel plezier. A je To!

Buurman en Buurman winactie, Buurman en Buurman hebben een nieuw huis

Doe ook mee met andere winacties op Boyslabel >>

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan:
Facebook0
GOOGLE1k
https://www.boyslabel.com/buurman-en-buurman-winactie/
Instagram2k
Pinterest570
Twitter3k
Comments are closed.

Back to Top ↑

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan

  • Facebook16k
  • GOOGLE1k
    https://www.boyslabel.com/buurman-en-buurman-winactie
  • Instagram2k
  • Pinterest570
  • Twitter3k