De carnaval trends voor je zoon!

23 januari 2017

Nog heel even en het is weer carnaval. Je zoon heeft al een brief mee naar huis gekregen om verkleed op school te verschijnen. Je hebt alleen geen flauw idee welke outfit het beste bij je zoon past. Gelukkig hebben wij de beste carnaval trends in 2017 voor je op een rijtje gezet. Uiteraard hebben we ook meteen een linkje erbij gezet, zodat je meteen de leukste verkleedkleding voor kinderen kan bestellen. We weten zeker dat de perfecte carnavalsoutfit voor je zoon ertussen zit.

Carnaval trends voor jongens

Super stoer en trendy: Star Wars!

De Star Wars merchandise vliegen de winkel uit en jouw zoontje is er natuurlijk helemaal gek van. Het is niet zo gek dat Star Wars verkleedkleding super populair is tijdens de carnaval 2017. Vooral het Darth Vader kostuum is populair onder de jonge fans. Natuurlijk kan je ook als Stormtrooper op school verschijnen. Met dit kostuum maak je jouw zoon helemaal gelukkig en hij zal zeker weten goed voor de dag komen. Carnaval trends topper!

Superhelden blijven stoer

Net als voorgaande jaren blijven superhelden populair. Jouw zoon kan verkleed gaan als z’n favoriete superheld. Wat dacht je van Batman of Superman? Van Iron Man tot de Hulk van elke superheld is er een carnavalsoutfit op maat. Jouw zoontje zal echt schitteren als hij het schoolplein oploopt verkleed als z’n favoriete superheld. De kans is groot dat er nog meer jongens uit z’n klas verkleed zijn als hun favoriete superheld. Dit vraagt natuurlijk om een superheldengevecht!

Frozen blijft populair

Ondanks dat de film Frozen al even uit is blijft de animatiefilm populair onder jonge kinderen. Er is een grote kans dat jouw zoon ook een enorme Frozen fan is. Terwijl de meeste meisjes als Elza op school verschijnen is er ook een outfit voor de jongens te vinden. Nog steeds één van de populairste kostuums onder jongens is het kostuum van Olaf uit Frozen. Verkleed als sneeuwpop past je zoon helemaal thuis in de Frozen wereld.

Bekijk Boris in dit super leuke Olaf verkleedpak >>

Genoeg verkleedkleding online

Als je online gaat kijken zijn er genoeg kostuums om uit te kiezen. Online is het aanbod zelfs groter, dan in de lokale speelgoedwinkel. De kans dat het ideale kostuum voor je zoon ertussen zit is groot. Het verkleedkleding assortiment online loopt uiteen van superhelden tot minions en dierenoutfits. Naast populaire outfits kan je online ook voor een originele outfit kiezen. Als ouder kan je helemaal losgaan met het uitzoeken van een carnavalsoutfit.

Nu je de komende carnaval trends weet bestel je de leukste verkleedkleding bij Funidelia.nl.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

1200x1200 (1)

Cadeautips voor op het verlanglijstje van jongens.

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan…. Hopelijk heeft de goede Sint zijn boot weer vol pakjes liggen....
20231116_160542

Ga mee naar Mars! Met Lego Technic NASA Mars Rover Perseverance

De LEGO Technic NASA Mars Rover Perseverance is het ultieme bouwwerk voor alle ruimteliefhebbers, uitvinders en lego liefhebbers. Niet voor...
Ontwerp zonder titel

Monster Jam komt terug!! 50% korting op Black Friday

Ben jij nog opzoek naar een super vet Sinterklaascadeau voor je (tiener)zoon?? Zoek niet verder maar koop kaartjes voor dit...