boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kleding claesens pyjama

Published on oktober 6th, 2017 | by Colinda

0

Claesens pyjama: Spiderman by night

Mooi ondergoed en nachtkleding is tegenwoordig net zo belangrijk als de bovenkleding. Hoe lekker is het om op een vrije dag heerlijk in je pyjama rond te lopen of ‘s avonds eerst onder de douche en daarna schoon in je fijnste pyjama op de bank te kruipen. Dan is het natuurlijk leuk als je pyjama ook gezien mag worden. Wij zijn altijd al fan van de Claesens pyjama ‘s en dit keer kozen we een wel heel spannende pyjama uit.

Claesens pyjama’s en ondergoed

Het Nederlandse merk Claesen’s is favoriet bij ons. Ondergoed en pyjama’s met prachtige ontwerpen waar de kinderen blij van worden. De stoffen voelen heerlijk zacht aan en de pasvorm is perfect. De hemdjes en boxers sluiten mooi aan bij de kinderlijfjes, waardoor de kleding lekker draagt. Toffe ontwerpen, comfort en kwaliteit gaan hier samen.

Claesens pyjama glow-in-the-dark

Boris mocht een nieuwe pyjama uitzoeken en drie maal raden welke hij kiest. Een Claesens pyjama waar je de kriebels bij krijgt, vol met spinnen die nog oplichten in het donker ook. Het pyjamashirt en de pyjamabroek zijn donkergrijs van kleur. De stof voelt lekker zacht aan en rekt goed mee. De pasvorm is aansluitend wat Boris en ik een fijn model vinden als pyjama en helemaal omdat hij redelijk smal gebouwd is. Boris draagt hier maat 128-134 (maat 8) en hij is zelf 128 centimeter lang. Deze pyjama past hem perfect!

Door de glow-in-the-dark-spinnen-print is het wel een feest bij het naar bed gaan 🙂 dat zul je begrijpen. Voordat er geslapen gaat worden, moeten er eerst nog spinnen geteld worden. Boris voelt zich een echte Spiderman in deze stoere pyjama!

ThanX Claesen’s

Bekijk meer kinderondergoed >>

claesens pyjama, spiderman, spinnen pyjama

Meer jongenskleding inspiratie >>

Kijk hier voor leuke jongensjassen >>

Outfit of the Day BOYS >>

Tags: , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑