Claesens pyjama: Spiderman by night

6 oktober 2017

Mooi ondergoed en nachtkleding is tegenwoordig net zo belangrijk als de bovenkleding. Hoe lekker is het om op een vrije dag heerlijk in je pyjama rond te lopen of ’s avonds eerst onder de douche en daarna schoon in je fijnste pyjama op de bank te kruipen. Dan is het natuurlijk leuk als je pyjama ook gezien mag worden. Wij zijn altijd al fan van de Claesens pyjama ’s en dit keer kozen we een wel heel spannende pyjama uit.

Claesens pyjama’s en ondergoed

Het Nederlandse merk Claesen’s is favoriet bij ons. Ondergoed en pyjama’s met prachtige ontwerpen waar de kinderen blij van worden. De stoffen voelen heerlijk zacht aan en de pasvorm is perfect. De hemdjes en boxers sluiten mooi aan bij de kinderlijfjes, waardoor de kleding lekker draagt. Toffe ontwerpen, comfort en kwaliteit gaan hier samen.

Claesens pyjama glow-in-the-dark

Boris mocht een nieuwe pyjama uitzoeken en drie maal raden welke hij kiest. Een Claesens pyjama waar je de kriebels bij krijgt, vol met spinnen die nog oplichten in het donker ook. Het pyjamashirt en de pyjamabroek zijn donkergrijs van kleur. De stof voelt lekker zacht aan en rekt goed mee. De pasvorm is aansluitend wat Boris en ik een fijn model vinden als pyjama en helemaal omdat hij redelijk smal gebouwd is. Boris draagt hier maat 128-134 (maat 8) en hij is zelf 128 centimeter lang. Deze pyjama past hem perfect!

Door de glow-in-the-dark-spinnen-print is het wel een feest bij het naar bed gaan 🙂 dat zul je begrijpen. Voordat er geslapen gaat worden, moeten er eerst nog spinnen geteld worden. Boris voelt zich een echte Spiderman in deze stoere pyjama!

ThanX Claesen’s

Bekijk meer kinderondergoed >>

claesens pyjama, spiderman, spinnen pyjama

Meer jongenskleding inspiratie >>

Kijk hier voor leuke jongensjassen >>

Outfit of the Day BOYS >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

sturdy

Nieuwe collecties herfst en winter ’22/’23

Het is hartje zomer en de nieuwe collecties staan alweer voor de deur. De liefhebbers die nog mooie kleding voor...
tygo en vito winterjas

Lekker warm met TYGO en vito + Winactie

De mussen vallen van het dak maar bij TYGO en vito hebben ze de afgelopen tijd niet stilgezeten. De wintercollectie...
shoesme sandalen

Stoere shoesme sandalen die perfect zitten!

Jongenskleding… Het aankleden van een zoon is net iets anders dan het aankleden van een dochter. Waarbij ik bij een...