boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kleding Claesens zwemkleding, zwemkleding jongens, zwemshorts

Published on april 18th, 2018 | by Colinda

0

Sunny swimwear by Claesens zwemkleding

Het is bijna vakantie en dat betekend iedere dag lekker zwemmen in het zwembad of naar het strand. Dat is wat de kinderen hier het liefst doen. We gaan er dan wel vanuit dat het prachtig weer gaat worden (beetje hoop mogen we wel hebben toch 😉 ). En wanneer het dan ook echt lekker weer is lopen de kids het liefst de hele dag in hun zwembroek. Ik vind het dan weer leuk om daar ook een bijpassend shirtje bij te hebben voor als het toch iets kouder wordt of om hun huid even te beschermen tegen de felle zonnestralen. Hiervoor kijk ik graag tussen de leuke Claesens zwemkleding. Ieder seizoen slaag ik hier wel voor een leuke zomeroutfit voor Boris. Net als dit keer.

Zwemkleding voor jongens >>

Claesens zwemkleding

Het Nederlandse merk Claesen’s staat voor originaliteit en kwaliteit en is vooral bekend om z’n bijzonder mooie en goed zittende ondergoed voor kinderen. Draagt jouw zoon eenmaal een setje ondergoed of nachtkleding dan wil hij en jij niets anders meer. Maar weet je ook dat ze een geweldige collectie baby -en kinderkleding en zwemkleding hebben? Allemaal zeer comfortabele items die zacht aanvoelen, lekker zitten en mooi blijven, ook na het vele spelen en het vele wassen! Het is een merk van Nederlandse bodem welke is uitgegroeid tot een volwaardige collectie die bestaat uit zeer comfortabel ondergoed, baby- en kinderkleding, nachtkleding, zwemkleding, accessoires en funwear.

claesens zwemkleding, strandkleding kinderenClaesens zomer collectie

In de Claesens zwemkleding collectie voor zomer zien we veel fun prints. Boris zijn oog viel dit keer direct op de stoere zwemshort met krabbenprint. Deze all-over print is zo leuk! De taille van de zwembroek kun je aansnoeren met een koordje, perfect want zo past het altijd. Het broekje is ook mooi van lengte, niet te kort en zeker ook niet te lang. Lekker vlot zo en leuk deze zwemkleding van Claesens!

Bijpassende shirt en zwembroeken

Bij deze Claesens zwemkleding heeft Claesen’s een leuk shirt met een koningskrab ontworpen. Je snapt het natuurlijk wel, deze moest er ook bij komen. Omdat de zwembroek en het t-shirt beiden heel donkerblauw zijn vind ik het leuk om er een afstekende kleur onder het shirt te dragen (en dat kan natuurlijk als het nog iets kouder is zoals nu, maar hoog zomer natuurlijk niet). Ook een leuk gestreept shirt zal fantastisch staan op deze stoere zwembroek. De hals van het t-shirt sluit mooi aan. Boris en ik vinden het echt een leuk zomershirt. Hij is super blij met deze leuke set. Gelukkig wordt het deze week al heel mooi weer en kunnen we hem hopelijk nog vaak dragen deze zomer! Wij zijn fan!

Boris is 130 cm lang en draagt hier maat 128.

ThanX Claesen’s!

Bekijk meer leuke zwemshorts voor jongens >>

Bekijk ook Boris in toffe Claesens pyjama >>

Claesens zwemkleding, zwemkleding jongens, zwemshorts

claesens zwemkleding, strandkleding kinderen

Claesens zwemkleding kan ook gewoon als zomeroutfit

Tags: , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑