Colorful Rebel: Two ‘Rebel’ Boys on Adventure

29 juni 2015

Een gewone vrijdagmiddag ……. ‘shootingtime’ dachten 2 mama’s, heerlijk buiten met de boys in stoere Colourful Rebel sweaters.

Colorful Rebel

Maar daar hadden deze 2 jongens eerst helemaal geen zin in hoor. Maarrrr mama wij willen spelen! Mijn zoontje en zijn vriendje hadden al samen afgesproken en wilde dan ook gewoon spelen. Bijvoorbeeld samen naar de skatebaan en stoere moves maken. Dat hadden ze samen natuurlijk allang besproken. Maar hey dat kan ook gewoon….. Kom, neem je stuntstep of crossfiets mee let’s gooooo. Spelen én een paar fotootjes erbij oké, súper leuk dus!

Meer inspiratie voor stoere jongenskleding >>

Colorful Rebel fotoshoot

Mooi én gave foto’s zijn het geworden, samen met zijn vriendje. Het ging trouwens daarna geheel op vrijwillige basis, de kids hadden samen lol en wij waren meer dan tevreden. En wat was hét leuk en is het mooi geworden, wederom ‘i am in love’  We hebben een hele leuke middag gehad en de boys vonden het uiteindelijk ook erg tof! Wat is er leuker met je vriendje een fotoshoot doen in deze stoere sweaters met passende tekst erop ‘Rebel’ welke precies bij ze passen. Onze Rebelz! Ze hebben de trui volgens mij 3 x achter elkaar aangehad, zo gaaf vinden ze deze zelf.

Nadat we klaar waren zijn de jongens natuurlijk gelijk door gegaan naar de skatebaan, geef ze eens ongelijk. Graag laat ik jullie met trots de resultaten zien van deze toppers mede dankzij top fotografe Archanchella Laagewaard!

Colourful Rebel Amsterdam 

Je kunt deze mooie sweaters voor jezelf shoppen bij Colourful Rebel. De kindermaten zijn binnenkort verkrijgbaar. Ook is er keuze uit b.v. boef erop. Leuk te combineren en het heeft een stoere look!

 

Jongenskleding, Rebel sweater, Colourful Rebel

Jongenskleding, Rebel sweater, Colourful Rebel, kindermodeblog, kinderkleding review, boyslabel

Nog meer leuke jongensschoenen >>

Bekijk meer stoere jongenssandalen >>>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

sturdy

Nieuwe collecties herfst en winter ’22/’23

Het is hartje zomer en de nieuwe collecties staan alweer voor de deur. De liefhebbers die nog mooie kleding voor...
tygo en vito winterjas

Lekker warm met TYGO en vito + Winactie

De mussen vallen van het dak maar bij TYGO en vito hebben ze de afgelopen tijd niet stilgezeten. De wintercollectie...
shoesme sandalen

Stoere shoesme sandalen die perfect zitten!

Jongenskleding… Het aankleden van een zoon is net iets anders dan het aankleden van een dochter. Waarbij ik bij een...