Kekke knoopaccessoires

9 december 2016

Deze keer mochten we de kekke knoopaccessoires testen van Comme Bonjour! Een Frans merk, met hoge ‘Je ne sais quoi’ factor. De verpakking is al leuk en het product nog leuker! Ze zijn gemaakt van 100 % leer, handgemaakt en zijn plantaardig gekleurd.

Ruzie is er hier in huis om geweest , “ Ik wil de ster” “Ik wil de strik” het liefst allebei tegelijk. Als Daan de strik droeg, wou Gijs ook meteen de ster. Daan en Gijs houden er allebei van zich te verkleden en die gekke dingen ook liefst naar school,supermarkt,.. aan te houden. Met deze leuke ster en strik vind ik dat absoluut geen probleem meer. Sinds ze in huis zijn worden ze ook praktisch elke dag gebruikt en dat niet eens op mijn vraag. Ze vragen zelf of ze het strikje aanmogen. Gijs was al snel op de ster aan het sabbelen,maar ook deze nogal fysieke test werd overleefd. Op wat lichte tandafdrukjes na blijven ze ongehavend.

Comme bonjour, leren vlinderstrikjes voor kinderen, knoopaccessoires, accessoires voor kinderen

Bij de jongens vielen ze in ieder geval al enorm in de smaak. Én bij mij ook ! Ze zijn hartstikke gaaf en speelser als een echte strik. Uiteraard ideaal voor de feestdagen. Maar ook gewoon op school of een verjaardag misstaan ze niet.

Ik hou zelf van originele dingetjes en vind dat voor jongens toch een net iets grotere uitdaging ( en vaak een stuk duurder). Comme Bonjour voldoet precies aan de beschrijving die ik geef aan leuke kinderspulletjes. Dit merk is echt een aanwinst voor je kledingkast en maakt ieder basic blouse, vest of broek tot een uniek exemplaar. Hier verdwijnen ze in ieder geval niet achteraan in de kast !

Dus ben je op zoek naar een originele accessoire om de outfit van je (kind)eren mee af te stylen? Bekijk dan hier de collectie leuke knoopaccessoires!

Comme bonjour, leren vlinderstrikjes voor kinderen, knoopaccessoires, accessoires voor kinderen

Comme bonjour, leren vlinderstrikjes voor kinderen, knoopaccessoires, accessoires voor kinderen

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image-2

Design je eigen shirt met ShirtUP!

Hoe gaaf is dit?! Ontwerp je eigen T-shirt, hoodie, sweater of rompertje zoals je dat helemaal zelf wilt. Dit kan...
DSC06059.jpg

Boekreview – ACTIEGAST – Vakantie op de maan + winactie

Yeah we mochten weer een boekreview doen en deze keer van het boek ‘Actiegast – Vakantie op de maan’ van...
Boekreview-Pretpark-13

Boekreview – De avonturen van Rutger, Thomas en Paco: Het pretpark

Dit nieuwste boek van de Youtube helden Rutger, Thomas en Paco staat bij Xavi hoog op de verlanglijst. Hij heeft...