boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Fashionblog coole kinderkleren

Published on mei 17th, 2018 | by Anne

0

Chille looks die de teen boys goedkeuren

Het valt mij op dat “de jeugd” veel jonger al een eigen stijl of mening hebben over wat ze willen dragen. Nu zijn meiden volgens mij wat vroeger dan jongens. In mijn beleving vinden jongens het vooral belangrijk dat hun haar goed zit. Potten met liters gel en ander spul gaat er door heen. Wie heeft er ook zó n ijdele boy? Kleding moet volgens mij gewoon lekker zitten en voor de jongens moet het écht coole kinderkleren zijn. De tijd van dino’s en auto prints is misschien voorbij (vreugde dansje hoor).

Gelukkig kijken de ontwerpers goed naar de wensen van deze kritische consument. Er zijn zelfs merken die alleen ontwerpen voor de tieners. Ik heb toch leuke kleding gespot, die ook jouw zoon met plezier gaat dragen.

Coole kinderkleren trends

Schreef ik net dat de dino’s misschien niet meer op kleding verschijnen, kom ik nu aan met StarWars. StarWars is wat meer cult en dit mag dan wel met prints op de shirts. Sowieso blijven de statement shirts deze zomer in de collectie. Leuke teksten in frisse kleuren maar met een retro twist zie je in de shirts terug komen. Een echte musthave is een goede sweater in de kast. Ook hier weer frisse kleuren en retro looks. Waar wij vroeger zaten te zweten in de zomer, want korte broeken waren echt not done, zie je ze tegenwoordig wel gedragen worden. Zijn die jongens toch slimmer dan wij vroeger. Heel tof zijn de korte jeans shorts. Maar wat mij vooral opvalt zijn alle kleurtjes! Veel rood, zwart en wit, en daar tegenover de pastels.  Dus ook roze voor de jongens. Daar heb ik een gave tienerlook mee gemaakt. Wat vindt jouw zoon van deze coole kinderkleren?

coole kinderkleren

Shop hier 

De coole tienerlook

Ik heb een leuk lookje gemaakt met items uit de webshop. Roze en jongens, zo gaaf dat de jongens dit nu gewoon dragen! En veel jongens staan de zachte tinten erg goed. Het t-shirt heeft een stoer kleur verloop, en de korte broek is van comfortabele jogging stof. Een spijkerjack bij de jongens is mijn persoonlijke favoriet hoor. Staat zo stoer, en tikje jaren 80. Ik ben zeer benieuwd: hebben jullie jongens het lef om dit aan te trekken?

Kixx online heeft een uitgebreide webshop waar je gemakkelijk op maat en merk kan zoeken. Zo kan je direct kijken bij de coole kinderkleren die jouw zoon gaaf vindt. Cost:Bart, Indian Blue Jeans en Crush Denim zijn een aantal merken die erg goed zijn in de teen kleding én verkocht worden.

Bekijk ook de Kindermode trends >>

 

Tags: , , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑