boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Lifestyle crocodile creek lunch set, crocodile creek

Published on augustus 30th, 2017 | by Mi-choe

0

Supercoole Crocodile Creek lunchset

De vakantieperiode is voorbij gevlogen. En ineens ‘mogen’ we weer. Eén dag voor de eerste schooldag waren wij bijna klaar voor een goede start. Op de valreep nog gymschoentjes in de juiste maat gehaald. Maar het leukste gedeelte moest nog komen. Want een ’10 uurtje’ willen we natuurlijk niet in een simpel, plastic bakje en de boterhammen gaan niet in een doorzichtig boterhamzakje. crocodile creek

Back to school musthaves >>

Crocodile Creek lunchset

Toen kwam er post van Crocodile Creek en waren we in één klap klaar. Wat een super coole lunchset van Crocodile Creek! Ik kende al wel het speelgoed van dit merk en daar zitten ook echt hele leuke dingen tussen. En, niet geheel onbelangrijk, de kwaliteit is super goed. Allemaal mooie, vrolijke prints. Veel met dieren en dan net met een leuke twist er aan. Wij mochten de dinosaurus lunchset proberen. Perfect voor dit huishouden, want hoewel we omkomen in het roze van Robyn zijn de dinosaurussen en auto’s van Sef in opkomst.

Crocodile Creek rugtas

Deze rugzak is ideaal om mee naar school te nemen, want hij is lekker ruim. De broodtrommel, drinkbeker en het snack bakje passen er met gemak in. En als er mooie knutsels mee naar huis moeten, dan pas het er zeker bij. De naam van je kind kan in het voorvakje geschreven worden, zodat het niet in het zicht staat. De kwaliteit is mooi, stevig en de rugzak is makkelijk schoon te maken. Verder blijkt het een ‘eyecatcher’ want Sef kon ‘m gemakkelijk terug vinden tussen de andere tassen. De combinatie lime en rood springt meteen in het oog.

Uitgebreide matching lunchset

Hoe leuk is het als alles bij elkaar past. De drinkfles, de bakjes, de broodtrommel en zelfs de tas of lunchkoffer. Ook de bakjes en de drinkfles vallen goed op door de mooie limekleur. Perfect, er staan al zoveel andere spullen bij elkaar.  Zo weet je kind precies wat van hem is.

De drinkfles heeft een tuit die je makkelijk naar boven drukt, om eruit te drinken. En het drinkt ideaal en de fles lekt niet. Het is voor het eerst dat we een luchkoffertje alias ‘lunch box’ gebruiken. De binnenkant van de koffer is gemaakt van speciaal materiaal zodat je eten en drinken lang koel blijft. Je complete lunch past hier in en het staat wel echt heel leuk.

Check de gave lunch collectie van Crocodile Creek by Bertoy nu bij:

Bol.com

crocodile creek

crocodile creek, kindertas

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Tags: , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑