boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kleding Crush Denim , Crush kinderkleding, tienerkleding, stoer jongenskleding merk

Published on oktober 11th, 2017 | by Colinda

0

Are you ready to be CrusheDNM?

Maak kennis met Crush Denim: een super stoer tienerkleding merk! Crush DNM is een merk voor stoere boys die hun grenzen willen verleggen en eigen regels willen bepalen. Zichzelf kunnen zijn. Daar is lef voor nodig! De wintercollectie van Crush Denim is een mix van beeldbepalende invloeden uit rock, pop, couture en Italiaanse dandy styles.

Bekijk meer tienerkleding jongens >>

Crush Denim

De collectie bestaat uit veel denim items (uiteraard) in verschillende kleurstellingen, van denim blue tot indigo blue met mooie wassingen voor een vintage look. Lekker stoer in combinatie met een zwarte trui, want zo willen onze jongens het het liefst. Daarnaast ook trendy door de stoere details die hierbij gebruikt worden. Ook het sweatvest is geliefd voor de koudere dagen en mag niet ontbreken bij je nieuwe Crush Denim outfit! Crush Denim , Crush kinderkleding, tienerkleding, stoer jongenskleding merk, zwarte jongenskleding

Make music not war

Misschien heb je Juvat ook al gespot in Crush Denim? Want om het jonge merk nog meer kracht bij te zetten zijn ze een samenwerking aan gegaan met de Juvat Dance Academy. De dansster gaat met stoere meiden en jongens van de dansschool langs winkels die Crush verkopen om geld in te zamelen voor Stichting Het Vergeten Kind. Een andere bijzondere samenwerking van Crush DNM. Van elk verkochte artikel doneert het merk een percentage aan deze stichting om zo bij de dragen aan de toekomst van de kinderen in Nederland.

Crush DNM

Crush DNM is nu ruim een jaar bezig om de beste collecties te brengen, met alle ervaring van productie, promotie en verkoop is het nu al een enorm succes. Er zijn meer dan 150 verkoop punten in Nederland.  De Crush Denim collectie is ook te vinden in onze buurlanden België, Duitsland en nu ook Spanje.

Shop online

Lees meer kindermodeblogs >>

 

   

Crush Denim , Crush kinderkleding, tienerkleding, stoer jongenskleding merk

Tags: , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑