hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Kleding

Published on oktober 11th, 2017 | by Colinda

0

Are you ready to be CrusheDNM?

Maak kennis met Crush Denim: een super stoer jeans fashion merk! Nog maar een klein jaar geleden opgericht door Anita Makkinje en haar team. Crush Denim is een merk voor stoere boys die hun grenzen willen verleggen en eigen regels willen bepalen. Zichzelf kunnen zijn. Daar is lef voor nodig! De wintercollectie 2017 van Crush Denim is een mix van beeldbepalende invloeden uit rock, pop, couture en Italiaanse dandy styles.

De collectie bestaat uit veel denim items (uiteraard) in verschillende kleurstellingen, van denim blue tot indigo blue met mooie wassingen voor een vintage look. Lekker stoer in combinatie met een zwarte trui (zo willen onze jongens het het liefst) en trendy door de stoere details die hierbij gebruikt worden. Ook het sweatvest is geliefd voor de koudere dagen en mag niet ontbreken bij je nieuwe Crush Denim outfit! 

Make music not war

Misschien heb je Juvat ook al gespot in Crush Denim? Want om het jonge merk nog meer kracht bij te zetten zijn ze een samenwerking aan gegaan met de Juvat Dance Academy. De dansster gaat met stoere meiden en jongens van de dansschool langs winkels die Crush verkopen om geld in te zamelen voor Stichting Het Vergeten Kind. Een andere bijzondere samenwerking van Crush DNM. Want van elk verkochte artikel doneert het merk een percentage aan deze stichting om zo bij de dragen aan de toekomst van de kinderen in Nederland.

Crush DNM is nu ruim een jaar bezig om de beste collecties te brengen, met alle ervaring van productie, promotie en verkoop is het nu al een enorm succes. Er zijn meer dan 150 verkoop punten in Nederland en Crush DNM is ook te vinden in onze buurlanden België, Duitsland en nu ook Spanje.

 

Lees meer kindermodeblogs >>

 

   

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Meer jongenskleding inspiratie >>

Kijk hier voor leuke jongensjassen >>

Outfit of the Day BOYS >>

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan:
Facebook0
GOOGLE1k
https://www.boyslabel.com/crush-denim/
Instagram2k
Pinterest570
Twitter3k

Tags: , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan

  • Facebook16k
  • GOOGLE1k
    https://www.boyslabel.com/crush-denim
  • Instagram2k
  • Pinterest570
  • Twitter3k