De 3 beste smartphonecamera’s om de jeugd van je kind mee vast te leggen

10 april 2023

We willen allemaal graag de jeugd van onze opgroeiende kinderen zo goed mogelijk vastleggen als herinnering voor later, maar zeker ook om mee te pronken natuurlijk. Gelukkig kan dat tegenwoordig gewoon met je smartphone, die je toch al altijd bij je hebt. Maar dan moet je natuurlijk wel kiezen voor een smartphone met de beste camera’s. We bespreken drie van de beste smartphonecamera’s om de jeugd van je kind mee vast te leggen.

iPhone 14 Pro Max

De iPhone 14 Pro Max kopen om zijn camera’s is zeker geen verkeerde keuze, want je kunt het doen het laten van je kind uitstekend mee vastleggen. Deze smartphone is voorzien van een 48MP hoofdcamera, een 12MP groothoekcamera en een 12MP telefotocamera die tot 3x zoom ondersteunt. Daarnaast beschikt het toestel over een selfiecamera met een resolutie van 12MP. De camera’s van deze iPhone onderscheiden zich door hun AI-verwerking waarmee beelden kunnen worden aangepast en het dynamische bereik dat de camera’s bieden. Ook zijn ze uitermate geschikt voor het maken van video-opnames, met enkele handige modi zoals de actiemodus waarin de iPhone beelden van de camera stabiliseert. Ook bij weinig licht presteren de camera’s van de iPhone 14 Pro Max uitstekend, mede dankzij de grote sensoren die ongeëvenaard zijn voor nachtopnames. Een punt waarop Apple minder scoort en de enige reden om misschien niet de iPhone 14 Pro Max te kopen is de 3x zoom, dat wat weinig is in vergelijking met sommige concurrenten.

Samsung Galaxy S23 Ultra

De Samsung Galaxy S23 Ultra biedt ongekende veelzijdigheid en elke foto maken die je maar kunt bedenken, van close-ups tot nachtfoto’s en beelden met verre zoomafstanden. Ook met dit toestel kun je dus de jeugd van je kind prima vastleggen. Hoewel andere toestellen in sommige situaties misschien iets betere beelden produceren, kan de Galaxy S23 Ultra elke situatie goed aan. Op de achterkant van de S23 Ultra vind je een 12MP ultragroothoeklens en dubbele 3x- en 10x-telefotosensoren voor extra zoomvermogen, plus de indrukwekkende primaire 200MP-camera. De output hiervan is consistent en indrukwekkend. Voor de echte liefhebbers heeft het toestel ook een Expert RAW-modus met 50MP-foto’s. De S23 Ultra profiteert van een hogere, natuurgetrouwe beeld- en videokwaliteit als je de camera gebruikt in apps als Instagram, TikTok en Snapchat.

Google Pixel 7 Pro

De Google Pixel 7 Pro biedt uitstekende fotografieprestaties overdag en ’s nachts, maar gaat verder dan alleen foto’s maken. De telefoon heeft een Tensor G2-chip die bepaalde functies mogelijk maakt die andere smartphones niet bieden. Het verbetert niet alleen de kwaliteit van de foto’s die je maakt, maar ook van oudere foto’s van andere telefoons. Met de Real Tone-technologie worden bovendien de huidtinten in foto’s verbeterd. De Google Pixel 7 Pro is dus zeker een interessant alternatief om te overwegen voor zijn bijzondere opties.

Of je er nu voor kiest om de iPhone 14 Pro Max te kopen, of voor de Samsung of de Google gaat, alle drie zijn het prima keuzes als je een topsmartphone met uitstekende camera’s wilt. Want deze toestellen blinken niet alleen uit op het gebied van fotografie, maar zijn allround kwalitatief hoogwaardige smartphones waar je heel veel plezier aan kunt beleven op allerlei manieren. Daar zit wel een prijskaartje aan, maar dan heb je wel echt iets heel goeds. Wel moet je twee keer nadenken voordat je hem uitleent aan je kind!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

1

Tuinonderhoud makkelijk maken: zo doe je het!

Elke tuin heeft onderhoud nodig. De ene tuin wat minder dan de andere, want het is natuurlijk logisch dat wanneer...
blauw2-1-1536x1024-1

Geef je huis een mini make-over met een vloerkleed

Je huis inrichten, beetje schuiven met de meubels. Dan eens een nieuwe kussen kopen, een nieuw vaasje en toch je...
DSC07649

Kapitein Onderbroek in zijn 11e boekavontuur

Welk kind kent hem niet? Kapitein Onderbroek! Zo ook Damon natuurlijk want de serie kijkt hij graag op netflix. En...