De leukste films op Netflix

3 december 2023

Zijn jullie thuis ook in het bezit van een Netflix abonnement? Dan moet je deze films zeker eens bekijken. Met deze donkere dagen is een filmpje kijken onder een dekentje op de bank zo fijn en met deze familie films heb je gegarandeerd uren kijkplezier. Kijk snel verder wat Netflix voor jou in petto heeft deze winter!

Altijd op de hoogte van de nieuwste films, series etc… Kijk dan hier!

Coole films op Netflix…


De vermoeide 74-jarige hagedis Leo zit al tientallen jaren vast in hetzelfde klaslokaal in Florida met een schildpad. Als Leo hoort dat hij nog maar één jaar te leven heeft, is hij van plan te ontsnappen om het leven buiten het klaslokaal te ervaren. In plaats daarvan raakt hij verstrikt in de problemen van zijn angstige leerlingen, waaronder een gemene invaldocent. Voor Leo wordt het uiteindelijk de vreemdste maar meest lonende loodjeslijst ooit.


De tiener Emily Elizabeth ontmoet een magische dierenbeschermer die haar een kleine, rode puppy geeft. Ze had nooit verwacht dat ze wakker zou worden met een gigantische hond van wel drie meter in haar kleine appartementje in New York.


Ook deze film op Netflix is het kijken waard…


De Croods hebben de nodige gevaren en rampen overleefd: niet alleen gevaarlijke prehistorische dieren, maar ook het vriendje van hun dochter. Nu krijgen ze een compleet andere uitdaging die hun levens op z’n kop zet. Maar vergeet niet eerst even deel 1 te kijken. Ook deze staat op Netflix..


Nanny McPhee (Emma Thompson) wordt ingehuurd om toezicht te houden op de zeven kinderen van meneer Brown. De kinderen hebben het niet zo op gouvernantes en hebben een reputatie hen snel weer de deur uit te werken. Nanny McPhee gebruikt echter magie om de kinderen het nodige bij te brengen.. Ook deel twee staat op Netflix.


Wanneer zijn gezin naar New York verhuist, heeft jongste zoon Josh moeite om te wennen aan de nieuwe stad. Dat verandert allemaal wanneer hij Wil ontdekt: een zingende krokodil met wie hij meteen dikke vrienden wordt.


Deze film op Netflix is echt zo leuk!


Hun grootste vijand Humdinger wordt burgemeester van Avonturenstad en er komt steeds meer chaos. Ryder en de heldhaftige pups proberen hem te stoppen voordat het erger wordt. Gelukkig krijgt het team hulp van de slimme teckel Liberty.


Adam gaat op zoek naar het mysterie achter zijn vader. Dan ontdekt Adam dat zijn vader niemand anders is dan de Bigfoot. Zij proberen de verloren de tijd goed te maken, maar een bedrijf zit achter Bigfoot aan voor experimenten.


De dieren in de Afrikaanse savanne vragen zich al een tijdje af waar het water gebleven is. Het had al lang moeten komen door een kloof vanuit de verre bergen. De dorst wordt steeds groter, de zorgen ook, gezien het feit dat de laatste plas water verdedigd wordt door felle buffels en kwade neushoorns. Het dappere kleine stokstaartje Billy en de vredelievende leeuw Socrates trekken erop uit om water te zoeken. Daarbij ontmoeten ze ook de Gallische haan Charles, die een ijsbeer, een kangoeroe, een Tasmaanse Duivel en twee Galapagos schildpadden naar Afrika leidde.


Deze film wil je gewoon zien!


Buster Moon (Matthew McConaughey) is een erg enthousiaste en optimistische koala die de eigenaar is van een slecht draaiend theater. Om zijn schulden af te lossen en de lege zalen te vullen, besluit hij om een grootse zangwedstrijd te organiseren. Buster weet nog net 1000 dollar bijeen te schrapen als prijzengeld voor de wedstrijd. Door een fout van zijn assistent, een oude hagedis, staat echter op de flyers dat er 100.000 dollar te winnen is. Meteen is de hele dierenwereld in rep en roer.


Een familie erft op een dag een vervallen circus en een mysterieuze doos Animal Crackers. Als je een van deze Animal Crackers opeet, verander je in het dier dat het koekje vertegenwoordigt, waaronder giraffes, apen, leeuwen, tijgers en beren.


Moe van het opgesloten te zijn in een reptielenhuis waar mensen naar hen staren alsof ze monsters zijn, beraamt een groep van Australische, dodelijke wezens een gewaagde ontsnapping. Maddie, een giftige slang met een hart van goud, Zoe, een bergduivel, Frank, een harige spin die verliefd is en Nigel, een gevoelige schorpioen, willen naar de outback, een plek waar ze in vrede kunnen leven zonder te worden beoordeeld op hun uiterlijk. Hun aartsvijand, de schattige maar onaangename koala Pretty Boy, doet onverwachts mee. Eenmaal ontsnapt beginnen ze aan een grootse reis door Australië, terwijl ze achtervolgd worden door dierenverzorger Chaz en zijn trawant.


Deze film op Netflix is echt hilarisch

Lazy sunday!

Ben jij klaar om de weekenden heerlijk achterover te leunen met de leukste familiefilms? Zoals je ziet heb je hier al genoeg kijkuren om mee te starten. Fijne winter!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

34437_175048_st_sd-high

Filmtip! – Verschrikkelijke Ikke 4

Naar de bioscoop gaan blijft voor vele van jullie één van de favoriete uitjes om met de hele familie te...
image-2

Cartoon Network highlights februari + Winactie!

Ook in Februari heeft cartoon Network weer leuke nieuwe afleveringen van de welkbekende series. Kijken jou kids ook graag naar...
NLD/Kaatsheuvel/20230531 - Set De Legende van Familie Vos

SC 74 RAVELEIJN - INGANG ARENA - TEUN, JAMIE, ADA en bange RONNY lopen de arena in. Ze ontmoeten de raaf, en VUURMAN te paard.

Filmtip! De legende van Familie Vos

Familie Vos is terug met een groots en spannend avontuur! Vanaf 7 februari is de familiefilm ‘De Legende van Familie...