De leukste kinderfeest uitjes tips

23 februari 2023

Yes het zit er eindelijk bijna aan te komen, de verjaardag van je zoon. Daar hoort natuurlijk een kinderfeest bij maar wat ga je nu weer verzinnen om te gaan doen met al die drukke kinders.. Waar gaat het uitje deze keer naar toe? De leukste kinderfeest uitjes lees je hier..

Soms zie je door de bomen het bos niet meer, zoveel leuke uitjes zijn er tegenwoordig te vinden. Daarnaast komt het ook nog regelmatig voor dat een ander feestje al met deze activiteit gevierd word en je wilt natuurlijk liever niet hetzelfde organiseren. Met deze tips heb je zeker weten een tof feestje voor de boeg!

#1 Energie lozen met dit te gekke kinderfeest uitje.

Eén van de favoriete energieke uitjes van jongens, JUMPEN… In iedere grotere stad of dorp is wel een jumplocatie te vinden. Springen tot je een ons weegt, of ben je meer van de coole backflips? Jij doet waar je zin in hebt. Vaak is zo’n uitje met een arrangement te boeken zodat er eten en drinken bij zit. Ben je meteen klaar. Helemaal top voor de boys…

Voor als je thuis wilt blijven

#2 Klimmen en klauteren in een krijspaleis

Echt normaal word je hier liever niet dood gevonden, maar voor je zoon heb je natuurlijk ALLES over. En ja dus ook een middag je gehoorgangen beschadigen bij een krijspaleis. Eén voordeel, je hebt er geen kind aan. Boek er direct een compleet arrangement bij en je feest is compleet. Oh en een goed luisterboek door je earpods doet wonderen. Ga je hier nu echt met tegenzin naar toe, Mattel Play is ook een superleuk uitje met de jongere kids. Hier spelen ze in de wereld van Bob de bouwer, Thomas de trein, Brandweerman Sam, Angelina de ballerina enzovoorts..

#3 Voor de durfal, go karting!

Ja je leest het goed, dit is niet alleen voor volwassenen maar ook voor de kids zijn er speciale kart uitjes. Hoe cool is het om de snelheidskoning te zijn van de baan? Naast karten is er ook icekarting, dit is met speciale karts op, jawel een ijsbaan. Nog vetter natuurlijk!

#4 Zwemfeestje

Hebben alle kids een ABC op zak dan kun je er ook voor kiezen om naar een zwembad te gaan. Natuurlijk niet zomaar een zwembad maar een subtropisch zwemparadijs met een snelle wildwaterrivier en coole glijbanen. Ook een golfbad is altijd erg leuk..

Ook leuk: Hutten bouwen kinderfeest

#5 Kinderfeest op grote hoogte

Wil jij echt een stoer uitje, dan is het super leuk om naar een klimpark te gaan. Klimmen en klauteren tussen de boomtoppen is natuurlijk wel cool. Nu maar hopen dat je gasten geen hoogtevrees hebben

#6 The Portal action house

Ga jij voor een middagje losgaan in het action house? Springen en stunten in de jumphal, lekker chillen in de speciale loungerooms of ga jij voor een rondje op de pumptrack. In het Portal action house is genoeg te beleven..

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

kinderfeest-uitjes-thuis-jongens-jongensfeest

Tijd voor een feestje! –> Kinderfeest inspiratie

Vaak is dit voor je kind toch wel het hoogtepunt van jarig zijn.. Kinderfeest! Lang wordt er naar uitgekeken en...
piratenfeest

Een kinderfeestje in piratenthema, zo doe je dat!

Het geven van een kinderfeestje kan ontzettend veel kopzorgen geven. Wat ga je doen met de kinderen, wat serveer je...
djembe workshop kinderen

3x Leuke workshops voor kinderen

Ben je klaar om je innerlijke ritmische genie los te laten en een onvergetelijk muzikaal avontuur te beleven? We hebben...