De manier hoe je LEGO leert bouwen zonder grenzen!

1 augustus 2023

Iedereen heeft er vroeger mee gespeeld, ze maken ieder jaar 45 biljoen steentjes en het bestaat uit vijftig verschillende kleuren. LEGO,  het kleurrijke speelgoed dat al jarenlang jong en oud inspireert om fantastische bouwwerken te maken. Het werd uitgevonden in Denemarken en is oorspronkelijk begonnen als eenvoudige houten blokjes. Na de Tweede Wereldoorlog werd kunststof populairder en maakte het merk de switch naar dit materiaal, wat hun bouwstenen nog duurzamer maakte. Echter, de laatste tijd is er een opvallende verandering merkbaar. Het huren van dit product wordt steeds populairder.

De prijzen worden steeds duurder en duurder

Alles is tegenwoordig duurder, dit is ook aanzienlijk te zien bij dit speelgoed. De prijzen van deze sets zijn aanzienlijk gestegen, vooral nadat het bedrijf vorig jaar alle prijzen verhoogde. Dit heeft geresulteerd in dure sets, zoals de Eiffeltoren voor €629,99 en de LEGO Titanic voor €679,99! Voor kinderen zijn deze prijzen onbetaalbaar geworden, waardoor hun droomprojecten buiten bereik lijken te liggen. Tijdens de feestdagen moeten ze het nu doen met kleinere en betaalbare edities, wat voor hun bouw ambities een teleurstelling kan zijn. Gelukkig biedt het opkomende concept van huren nu een uitweg voor ouders en kinderen om toch van het bouwplezier te genieten zonder de hoge aanschafkosten.

Het nieuwe concept

Er is een geweldige oplossing die aan populariteit wint: LEGO huren! Het is voor jong en oud. Met de optie tot huren kunnen kinderen en ouders nu creativiteit en verbeelding stimuleren zonder zich zorgen te maken over de prijskaartjes.  Dit innovatieve concept stelt je in staat om elke week een bepaald project te kiezen en ervoor te betalen.

Stel je voor dat je eindelijk die gigantische kasteel set of die gedetailleerde ruimteraket kunt bouwen zonder je zorgen te maken over de hoge aanschafkosten. Het beste van alles is dat je na gebruik de sets gewoon kunt inleveren. Immers, veel mensen raken na het bouwen van een set vaak uitgekeken op hun creatie en laten het stof verzamelen op de plank. Met LEGO huren geniet je van het bouwplezier zonder dat het resultaat je huis in beslag neemt.

Maar er is meer! Met het huurconcept kun je zelfs projecten kiezen die niet meer te verkrijgen zijn in Nederland. Stel je voor dat je een vintage set kunt bouwen die je nergens anders kunt vinden. Dit voegt een extra dimensie van opwinding toe aan je bouwervaring, en het stelt verzamelaars in staat om hun LEGO-collectie uit te breiden zonder zich zorgen te maken over zeldzame en dure sets.

Helaas komt aan al het plezier een eind en moet je het project ook weer inleveren. Maar we begrijpen dat je misschien helemaal geen zin hebt om alles zelf uit elkaar te halen en uit te sorteren. Geen zorgen! Er is een handige optie beschikbaar. Je kunt het project gewoon in zijn geheel opsturen en tegen een kleine vergoeding laten uit elkaar halen. Zo hoef je zelf niet met de blokjes te knoeien en kun je zonder gedoe genieten van je volgende LEGO-huur avontuur!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

20231116_160542

Ga mee naar Mars! Met Lego Technic NASA Mars Rover Perseverance

De LEGO Technic NASA Mars Rover Perseverance is het ultieme bouwwerk voor alle ruimteliefhebbers, uitvinders en lego liefhebbers. Niet voor...
IMG_9421

Review – Beast Lab

Op de woorden: “Wil je de wereld redden en je eigen beest in je laboratorium maken?” hoeft Damon niet lang...
Nerf-review-5-1

Review – Nerf Elite 2.0 Double Punch Blaster

Waar kun je jongens nu blij mee maken tijdens pakjesavond? Dat is natuurlijk met een stoere Nerf!Een Nerf Gun staat...