boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Winacties december winacties

Published on november 25th, 2018 | by Colinda

0

December giveaway 🎁🎄🎁

December is een dure maand weten wij uit ervaring. Sinterklaas, Kerstmis, cadeautjes, feestkleding en dat allemaal voor het hele gezin. Daarom hebben wij een speciale DECEMBER GIVEAWAY georganiseerd waarmee jij hele mooie prijzen kunt winnen. Van feestkleding en nieuwe schoenen, tot leuke uitjes, speelgoed en kerstcadeautjes. december winacties

Feestkleding voor jongens … hier is het feestje! >>

Van zondag 25 november tot en met 22 december 2018 zullen wij in totaal 10 prijzen verloten. Via Social Media Boyslabel Facebook en Boyslabel Instagram en op deze pagina zullen wij laten weten dat er die dag een prijs verloot gaat worden. Welke prijs? Dat zie je hier!

Wat moet je hiervoor doen?

Kijk iedere dag op deze pagina welke prijs er die dag te winnen is en vul onderstaand formulier in. De te winnen prijs zal 2 dagen in totaal beschikbaar zijn om kans op te maken. Aan het einde van iedere tweede dag maken wij de winnaar op deze pagina bekend. Alle prijzen en winnaar blijven op deze pagina vermeld staan.

December winacties

shoesme jongensschoenen, feestschoenen, december winacties, december giveaway, boyslabel

# Dag 1: Win een paar SHOESME schoenen naar keuze

Op de eerste dag van onze December winacties starten wij direct met een geweldige prijs. Je kunt namelijk een paar Shoesme kinderschoenen winnen naar keuze. Jij mag zelf een van jouw favoriete schoenen uitzoeken (mits maat en model op voorraad zijn uiteraard). Een paar nieuwe schoenen onder de kerstoutfit van je zoon zullen vast niet misstaan. Of dit nou laarzen, sneakers of een paar stoere boots zijn, het maakt niet uit. Dat is een mooie prijs om te winnen dachten wij. Kijk hier naar welke schoenen én in welke schoenmaat de voorkeur uitgaat en vul dat in op onderstaand formulier. Wie weet win jij deze schoenen als eerste prijs!

Winnaar heeft prijs inmiddels ontvangen!

# Dag 2: SES bouwpakket

De tweede prijs van onze December winacties is een super tof bouwpakket van SES Creative Toys. Onlangs hebben wij hier op Boyslabel een metalen constructieset mogen testen (lees de speelgoed review). Bouwspeelgoed is goed voor kinderen. Het zet aan tot creativiteit en logisch denken. Dit super leuke speelgoed stimuleert de handvaardigheid, fijne motoriek, ruimtelijke inzicht en ook kunnen ze hun fantasie erin kwijt. Hoe leuk is het om het hele project weer uit elkaar te schroeven en zelf een mooi ontwerp proberen te maken.

Is dit uitdagende bouwspeelgoed ook echt iets voor jouw zoon? Vul onderstaand formulier in en laat weten voor wie jij een SES bouwpakket wilt winnen. De naam van de winnaar staat woensdagavond 28 november hier op Boyslabel. Good Luck!

Winnaar heeft prijs inmiddels ontvangen!

#Dag 3: Win 4 bioscoopkaartjes voor De Grinch

De derde prijs van onze December winacties is een heerlijk uitje voor het hele gezin. Ben jij al in Kerststemming? Of moet je juist niet denken aan de Kerst! Dan moet je deze nieuwe kerstfilm van het jaar 2018 zeker zien. Vanaf vandaag brengt Universal Pictures de nieuwe familiefilm DE GRINCH van de makers van Verschrikkelijke Ikke en Minions uit in de Nederlandse bioscopen en jij kunt 4 bioscoopkaarten winnen voor deze leuke film.

Vul onderstaand formulier in en laat weten met wie jij naar deze film zou willen gaan. De naam van de winnaar staat vrijdagavond 30 november hier op Boyslabel. Good Luck!

Winnaar heeft prijs inmiddels ontvangen!

lego city adventskalender 2018

#Dag 4: Win een LEGO City adventskalender

De vierde prijs van onze December winacties is een super leuke LEGO City adventskalender. Vier 24 dagen lang feest met de leuke verrassingen uit de 60201 LEGO City adventkalender! Open elke dag een nieuw deurtje en ontdek wat erachter verstopt zit. Is het een uniek voertuig, een nieuwe LEGO minifiguur of misschien zelfs de Kerstman? Maak de vakjes open en ontdek het zelf!

Vul onderstaand formulier in en laat weten voor wie jij deze doos LEGO wilt winnen. De naam van de winnaar staat maandagavond 3 december hier op Boyslabel. Good Luck!

Winnaar heeft prijs inmiddels ontvangen!

december giveway, kerst t-shirt tygo vito

#Dag 5: TYGO&vito

We zijn op de helft van onze December winacties. Dit keer mogen we een paar feestelijke t-shirts verloten van TYGO&vito. Leuk om te dragen tijdens het kerstdiner op school of thuis.

Vul onderstaand formulier in en laat weten naar welk shirt de voorkeur uitgaat (wit of zwart) én in welke kledingmaat je deze wilt winnen. De namen van de  twee winnaars staan donderdagavond 6 december hier op Boyslabel. Good Luck!

Winnaar heeft prijs inmiddels ontvangen!

unwrapping toys, ready2robot, robot speelgoed, ready to robot

#Dag 6: Ready2Robot

Sinterklaas is amper het land uit en wij gaan maar door met weggeven. Dit keer mogen we een super trendy speelgoed verloten: Are you Ready2Robot?! Bekijk het filmpje op YouTube en abonneer je.

Vul onderstaand formulier in of laat het weten in een reactie op YouTube en laat weten wie jij blij gaat maken met dit speelgoed. De naam van de winnaar staat zaterdagavond 8 december hier op Boyslabel. Good Luck!

Winnaar heeft prijs inmiddels ontvangen!

jongens pak, jongens pakken, kerstpak, kerstkostuum, opposuits, boyslabel, review, jongenskleding

#Dag 7: Opposuits kerstpak

Vandaag hebben we een op en top stylish cadeau wat we mogen verloten. Jouw zoon kan als Santa Boss in stijl naar het kerstgala op school of kerstdiner thuis. Bekijk de Opposuits review op Boyslabel. Bekijk het filmpje op YouTube en abonneer je.

Vul onderstaand formulier in of laat het weten in een reactie op YouTube naar welk pak de voorkeur uitgaat (Badaboom of Red Devil) én in welke kledingmaat je deze wilt winnen. De namen van de  twee winnaars staan maandagavond 10 december hier op Boyslabel. Good Luck!

Winnaar heeft prijs inmiddels ontvangen!

kerstcircus ahoy, kerstvakantie, kerstuitje voor het hele gezin, kerstcircus

#Dag 8: Kerstcircus Ahoy 4 vrijkaarten

De achtste prijs van onze December winacties is een heerlijk uitje voor het hele gezin.  Kun jij ook genieten van acrobatische artiesten die door de hele circustent hun spectaculaire stunts en trucks laten zien? Of vind jij de clowns altijd de leukste  artiesten van het circus? Door de unieke en steeds wisselende samenstelling van artiesten is Kerstcircus Ahoy elk jaar weer verrassend. Lees hier meer over het Kerstcircus Ahoy.

Vul onderstaand formulier in en laat weten wie jij dit leuke uitje het Kerstcircus zou gunnen. De naam van de winnaar van de 4 vrijkaarten voor vrijdag 28 december voorstelling 11.30 uur, staat woensdagavond 12 december hier op Boyslabel. Good Luck!

Winnaar heeft prijs inmiddels ontvangen!

Niet gewonnen? Wij hebben nog 2 toffe winacties voor je! Leuk als je binnenkort weer meedoet. Je weet maar nooit…

jongens speelgoed, nerf review, nerf infinus

#Dag 9: WIN een NERF Infinus

De negende prijs van onze December winacties alweer. Wat een gave prijzen hebben wij al mogen verloten. Vandaag gaan we de nieuwste NERF Infinus verloten. Bekijk de NERF review op Boyslabel. Hier gaat het jongenshart van jouw zoon vast harder van kloppen 😉

Shop de coole NERF blasters hier

Vul onderstaand formulier in of laat weten in een reactie op YouTube wie jij blij gaat maken met dit speelgoed. De naam van de winnaar staat dinsdagavond 18 december hier op Boyslabel. Good Luck!

Winnaar heeft prijs inmiddels ontvangen!

de kerstmisaurus, kerstboek

#Dag 10: Kerstmisaurus

Vandaag is de laatste dag van onze December winacties en vandaag kun je een prachtig kerstboek winnen: de Kerstmisaurus. En dit boek is natuurlijk niet alleen leuk om met kerst te lezen 😉

Het boek De Kerstmisaurus is echt een heerlijk kerstverhaal om samen met je kind te lezen. Het boek heeft een mooie boodschap; geloof in jezelf en dan kun je alles bereiken wat je wilt. Een mooi onderwerp waar na afloop van het boek nog  heerlijk over door kunt praten met je kind. Samen lezen is zo gezellig en helemaal in dit prachtige boek. Echt een aanrader en een mooi cadeau voor onder de kerstboom.

Vul onderstaand formulier in en laat weten met wie jij samen die leuke boek wilt lezen. De naam van de winnaar staat zaterdagavond 22 december hier op Boyslabel. Good Luck!

Winnaar heeft prijs inmiddels ontvangen!

Wil je aan nog meer winacties meedoen? Er zijn nog meer winacties op Boyslabel!

Iedereen bedankt voor het meedoen en hele fijne feestdagen toegewenst!

Doe ook mee met onze Spider-Man winactie >>

Doe ook mee met de super leuke DECEMBER GIVE AWAY op GIRLSLABEL >>

December giveaway, december winacties...

Comments are closed.

Back to Top ↑