Deense kinderkledingmerken

12 januari 2017

De Scandinavische mode merken zijn inmiddels niet meer weg te denken uit ons straat beeld. En het aanbod is enorm divers. Want of je nou fan bent van de stijl van eenvoud en ingetogen of je gaat meer voor expressie door print en kleur er is voor iedere smaak een passend merk. En zoals we gewend zijn uit Scandinavie: alles met kwaliteit, oog voor detail en duurzame productie hoog in het vaandel. Vandaag zet ik een aantal van deze merken voor je op een rijtje.

deense kinderkleding

Uitblinken in eenvoud by Cost:bart

Cost:bart is een mode merk voor tieners uit Denemarken wat de jeugd van nu lijkt te begrijpen. Mooie outfits met een stoere uitstraling zonder schreeuwerig te zijn. Subtiel cool, quasi nonchalant en net even anders dan de rest lijkt het recept te zijn voor succes. Bij Cost:bart gaat het om het combineren van streetwear met high fashion om zo tot een collectie te komen die tieners een eigen innoverende identiteit geeft. Je herkent de Scandinavische stijl door een simpel en tijdloos design. Veel gebruik van streepjes en subtiele ruit en altijd met de keuze voor mooie materialen.

deense kinderkleding

Hippe prints by Molo

Een ander Scandinavisch merk die je wellicht wel kent is MOLO . Daar wordt veel meer gekozen voor een expressie door middel van print. MOLO kiest voor kleur en neemt de passies van kinderen als uitgangspunt. Verwacht dus lekker veel auto’s, dieren en sporten terug te vinden in de keuze van print. Allen favorieten van de kids.

deense kinderkleding

Popupshop

De collectie van Popupshop uit Denemarken bestaat uit een serie tijdloze basics gecombineerd met een aantal eye catchers met vrolijke dieren prints. Ze streven naar een simpele en comfortabele collectie. Dit merk staat voor draagbare duurzame kleding met een eerlijk productie proces.

deense kinderkleding

Small Rags

Small Rags  legt meer de focus op de wat jongere kinderen. Zij richten zich op de ouders die hun kroost willen kleden met een relaxte uitstraling. Termen als kleine hipster, fashion geek, urban kid en mini passen goed bij deze collectie.

Meer jongenskleding inspiratie >>

Kijk hier voor leuke jongensjassen >>

Outfit of the Day BOYS >>

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

kinderkleding trends voorjaar zomer, kindermode 2022, voorjaar zomer 2022, kidsfashion trends, kindermodeblog

Kinderkleding trends: Spring – Summer 2022

Ieder kindermode seizoen is voor ons weer een feestje. Wij zijn benieuwd waar de merken nu weer mee komen en wat worden dé...
feestkleding voor jongens, jongensfeestkleding, nette jongenskleding, colbert jasje jongen, feestkleding jongen, feestelijke outfit jongen, party outfit boy

Feestelijk van top tot teen

Waar is het feestje? Hier is het feestje! De jongens zijn altijd wel te porren voor een feestje en laat...
sportieve kinderkleding, sportieve jongenskleding, tienerkleding, fashion meets sports, touzani kinderkleding, touzani x retour

Sports meets Fashion

Tieners ontwikkelen hun eigen stijl en weten precies wat ze wel, en zeker ook, niet mooi vinden. Zo ook Boris....