boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Lifestyle

Published on oktober 26th, 2017 | by Karen

0

Een echte DJ met Deezer

Met ons hele gezin (4 kinderen en 2 volwassenen) testen we de komende periode Deezer, de populaire muziek streamingsdienst. Het family account komt niet op een beter moment dan nu! Want onze zoon Brent heeft voor zijn verjaardag een DJ-set gekregen en is druk met het mixen van alle hits van dit moment. En de theaterdansles van onze dochters is weer begonnen dus zij doen niets liever dan dansen op de liedjes die ze ook op dansles horen.  En ik ga op kamp met groep 8 en de groep achters dansen ‘s avonds graag op zeer diverse hits.

Deezer family account

Na de installatie van de Deezer app hadden we binnen no time ons Deezer family account geactiveerd.  We kunnen met de hele familie deelnemen, ieder een eigen profiel (maar liefst 6 profielen mogelijk binnen één Deezer Family account). Ook het aanmaken van de kinderaccounts ging heel gemakkelijk. Het werkt heel simpel en alle zes hebben we al een flinke favorieten lijst samengesteld. Je kan zoeken op titel, album of artiest. Zo zoeken we allemaal super snel onze liedjes op.  Voor de jongste heb ik ‘het kindprofiel’ geactiveerd wat er voor zorgt dat ze snel en gemakkelijk echte kinderliedjes ziet en niet bij ‘verkeerde’ liedjes terecht komt.

Snel en makkelijk ook voor kids

Wanneer Brent tijd heeft en dat kan ‘s morgens om half 8 al zijn 😉 sluit hij zijn dj set aan op de laptop en begint… Hij zoekt de nieuwste hits op via Deezer, download ze en plaatst ze in de dj software. Zijn net gekregen dj set is nu van nog grotere waarde geworden. Deezer werkt snel en makkelijk. De kinderen hebben het heel snel door en voegen met het grootste gemak de gewenste hits toe aan hun eigen favorietenlijst. Op deze manier kunnen ze op elke device inloggen bij Deezer en hebben ze overal hun eigen hits.

Brent heeft zijn koptelefoon op en mixt alle hits, de dames dansen op de muziek via de Deezer app en ik heb een fantastisch kamp gehad met twee super avonden vol hits en favoriete liedjes van de kids. Deezer is voor ons nu al een groot succes!

DEEZER

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

Tags: , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑