boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kleding denim jongenskleding, jongens jeans, wefashion

Published on februari 20th, 2018 | by Colinda

0

Denim Blue, we love you…

Denim Blue, we love you… het nieuwe Denim seizoen is geopend! En daar zijn de jongens en hun moeders blij mee, want denim is niet meer weg te denken uit (kinder-)modeland en blijft favoriet! Denim jongenskleding is een perfecte basis voor de outfit van de jongens, altijd fashionable en kan tegen een stootje!

Denim jongenskleding

De comfy regular joggjeans blijft nummer één bij mijn jongens! Deze jeans heeft de looks van een stoere denim en draagt als een comfortabele trainingsbroek en sweatpants, dus absoluut favoriet bij de jongens. Perfect om in te spelen, rennen en om in te ravotten, want deze zitten zo lekker en knellen nergens.

Skinny fit & Power stretch jeans

Een topper, ook voor de boys, zijn de super skinny’s en skinny fit modellen. Zelfs in de meest slanke fit kunnen jongens bomen klimmen en rennen dankzij de powerstretch, die ook zorgt dat de jeans in vorm blijft.

Destroyed denim & verfspatten

Helemaal hip & hot dit nieuwe fashion seizoen zijn de destroyed denims. Dankzij de rip & repair details en de verfspetters lijkt het alsof de jeans al veel avonturen heeft beleefd. Spijkerbroeken en spijkerjasjes met scheuren is hét helemaal, vooral ook onder de tienerjongens. Veel jeans hebben ook nog stoere bikernaden op de knieën en pijpen, dit zorgt voor een extra coole look.

Denim jongenskleding nu met korting!

Bij WE Fashion houden ze ook van denim. Denim is het hele jaar door verkrijgbaar en aantrekkelijk geprijsd. In diverse modellen, meerdere wassingen en verkrijgbaar in maat 92 tot en met 164. Shop nu heel voordelig jouw favoriete jeans (voor de hele familie), want je krijgt nu 50% korting op de 2e jeans en 2e sweater!

Denim blue, we love you …

Get the Look Boys >>

Meer jongens kleding inspiratie >>

 denim jongenskleding, jongens jeans, wefashion

Check ook deze feestkleding voor jongens >>

Ben je op zoek naar trendy meisjeskleding >>...

Comments are closed.

Back to Top ↑