Ad SquareAd Square


Kinderfilms Diep in de Zee, nieuwe bioscoopfilm, familiefilm

Published on januari 9th, 2018 | by Colinda

0

Nieuwe bioscoopfilm: Diep in de Zee

Samen naar de bioscoop. Het blijft voor ons een van de favoriete uitjes om met de hele familie te doen, echt een feestje. Gezellig wat drinken erbij en natuurlijk mag de popcorn hier ook niet bij ontbreken. Binnenkort gaan we weer, want vanaf 24 januari 2018 zal de nieuwe bioscoopfilm Diep in de Zee te zien zijn in de Nederlandse bioscopen. Wij kunnen niet wachten!

Diep in de Zee; het verhaal

Diep verborgen in een grot op de bodem van de oceaan leeft de eigenwijze octopus Diep, samen met een heleboel andere zeedieren. De mensheid heeft de aarde al lang verlaten en het land is onder water komen te staan. De rebelse Diep is benieuwd wat er buiten de grot te beleven valt. Samen met zijn twee beste vrienden, een brutale garnaal en een wat domme zeeduivel, gaat hij tegen de regels in op ontdekkingstocht. Wat begint als een onschuldige middag verandert al snel in een grote ramp. Diep laat per ongeluk een oude torpedo ontploffen! De trillingen van de explosie zijn over de hele zeebodem voelbaar en zorgen ervoor dat een grote steen precies op de ingang van de grot valt. Iedereen zit gevangen! Samen met zijn vriendjes gaat Diep op een ongelofelijk spannend avontuur. Ze moeten op zoek naar Nathan de walvis, want alleen hij is sterk genoeg om de steen te verplaatsen. Onderweg komen de zeediertjes op verbazingwekkende plekken, maar zullen ze ook allerlei gevaarlijke situaties moeten doorstaan. Zullen ze de kolonie kunnen bevrijden?

WINACTIE Diep in de Zee

Heb je bovenstaande trailer van Diep in de Zee ook bekeken? Dit is weer een super leuke film om samen met de hele familie te bekijken. Zal jouw kind deze film ook fantastisch vinden en wil je hier samen met hem/haar naar toe? Wij mogen 2×2 vrijkaarten verloten onder onze bezoekers (2 hier op Boyslabel en 2 op Girlslabel). Doe mee met onze winactie. Vul onderstaand formulier in en laat weten waarom jij deze 2 bioscoopkaartjes graag wilt winnen. De namen van de 2 winnaars staan maandag 22 januari hier op Boyslabel en Girlslabel. Good Luck!

De winnaars zijn: Miranda Kruse en Stephanie Gootjes Vaneman, van harte gefeliciteerd! Stuur een mail naar info@boyslabel.com met je adresgegevens. Dan zorgen wij dat jullie binnenkort naar deze super leuke familiefilm kunnen met ieder 2 gratis vrijkaarten.  Veel plezier!

Kijk hier voor meer winacties >>


Diep in de Zee, nieuwe bioscoopfilm, familiefilm

Share Button
Comments are closed.

Back to Top ↑