Ad SquareAd Square


Jongenskamers beestenboel, jongenskamer inspiratie, dieren kinderkamer

Published on oktober 11th, 2017 | by Colinda

0

Beestenboel op de kinderkamer

Dieren… welk kind is er niet gek op. Door te kiezen voor de juiste combinaties van meubels, accessoires in diverse materialen en passende kleuren zal het een super toffe kinderkamer worden. Deze basis kleuren zijn hip en kunnen voor zowel een jongens- als meisjeskamer gebruikt worden. Met zwart, bruin, grijs en een vleugje geel zit je helemaal goed!

Dieren kinderkamer styling

We beginnen deze jongenskamer met het prachtige behang vol met wilde dieren en cijfers. Een leuk behang in warme natureltinten, met een speels dessin. Wil je toch meer kleur in de kamer? Kies dan bijvoorbeeld  voor een stukje muur in een gele kleur, durf jij het?

Daarbij kiezen we voor een stoer steigerhouten bed op wielen met leren hoofdboard, super tof! Hout doet het goed op deze naturel dieren kinderkamer. Het is mooi om de accessoires in zwart, bruin en natureltinten te houden, maar wij kiezen hierbij graag voor een vleugje geel als detail.  De giraf meetlat is een leuke eyecather op deze dierenkamer. Daarnaast  een leuk dierendekbedovertrek op het bed, een dierenhoofd aan de muur, een super leuk sfeerlampje en houten plankje zorgen dat het een gezellige beestenboel wordt op de jongenskamer.

TIP: Een steigerhouten plankje met een paar dierenhoofden is leuk om als kapstok op te hangen. Deze kun je ook heel eenvoudig zelf maken.

beestenboel, jongenskamer inspiratie, dieren kinderkamer

Dierenbehang

Olifantenhoofd

Dekbedovertrek a Little Lovely Company

Dekbedovertrek hippo

Steigerhouten bed op wielen

Meetlat giraffe

Sfeerlampje uil

Houten wandrek tipi

Knuffel aap

Houten kapstok

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Share Button

Tags: , , , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑