boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Jongenstassen stoere dino rugzak, dino rugtassen, jongenstassen

Published on maart 25th, 2016 | by de redactie

0

Stoere Dino rugzak voor de boys

Het merk Zebra Trends is een bekend nederlands merk, dat vooral bekend is vanwege de hippe girly tasjes die ze maken voor meiden. Tegenwoordig is er echter ook een – welliswaar nog bescheiden – zeer stoere serie kindertassen voor boys! Vooral de dino rugzak uit deze collectie viel ons meteen op. Deze kinderrugtassen zijn heel stoer voor boys vanaf groep 3, maar ook kleuters kunnen er al de blits mee maken!

Zie meer leuke jongenstassen >>

Dino Rugzak

Deze kinderrugzakken zijn gemaakt van een stevig materiaal, waardoor de tas mooi in vorm blijft, ook als de stoere jongens er soms wat minder zachtzinnig mee om gaan dan de bedoeling is met een schooltas. De rugzakken zijn heerlijk ruim en binnen in de tas zit een zeer praktisch vakje voor een drinkbeker. Alles wat je nodig hebt op school past er dus makkelijk in.

Stoere jongenstassen met vliegtuigen

Binnenkort komen er ook nog een paar stoere jongenstassen bij met vliegtuigen. Ook supercool! We kunnen bijna niet wachten om ook deze gave rugzakken te bekijken. Heb jij interesse in de leuke dino tassen? Of ben je benieuwd naar de vliegtuig rugzakken van Zebra Trends die over een aantal weken beschikbaar komen? Houdt dan de website Hippebeestjes.nl in de gaten, waar deze stoere tassen verkrijgbaar zijn.

stoere dino rugzak, dino rugtassen, tassen voor jongens...

Comments are closed.

Back to Top ↑