Deze Dino sweater is voor echte dino fans

28 oktober 2018

Wat boffen we toch. Boris mocht een super leuke review doen, dit keer van het jongens kledingmerk Legends 22. Boris is (nog steeds) een grote dino fan en je kunt hem niet blijer maken met een kledingstuk met een dino print erop. En laat er nou net een super toffe dino sweater zitten in de collectie van dit stoere merk. legends22, stoere jongenskleding

Dino Sweater

Boris mocht voor LEGENDS22 een all-over dino print hooded longsleeve en een heerlijke zwarte sweatpants testen. Een comfy kledingset, dat is altijd favoriet bij hem.

legends 22 ,dino sweater, dino truiWat een super coole dino sweater volgens Boris! De super stoere T-rex print is angstaanjagend eng (volgens mij dan) maar dat mag de pret niet drukken. Hiermee kan hij de blits maken op school natuurlijk.

Legends 22 jongenskleding

De zwarte longsleeve, met dino print en wit geborduurd merk logo, is uitgevoerd in een heerlijk stretch stofje en is hiermee het ideale kledingstuk voor de herfst. De stof is zeker niet te dik, wat een uitkomst is. Meestal zijn de sweaters te dik en te warm. Doordat Boris heel beweeglijk is en altijd aan het spelen is heeft hij het snel warm. Deze longsleeve is precies goed. Heel fijn!

Ikzelf vind de kleuren combinatie van deze dinosaurus sweater mooi. De zwarte basis in combinatie met de prachtige blauwtinten geeft het toch een vrolijk geheel en niet zo somber (wat helemaal zwart nog weleens kan zijn).

Comfy kledingset

De sweatpants is ook helemaal hip en helemaal in combinatie met de dino sweater. Hij draagt super lekker volgens Boris. De broek is een baggy model maar de pijpen sluiten mooi aan. Zwart is de kleur en dus helemaal passend in de monochroom trend die nu al een tijdje door kindermodeland waait. Waar vroeger zwart voor kinderkleding werd gemeden, kan je nu ongegeneerd helemaal los met deze kleur. Nog een positief ding, zwart kan altijd en overal!

Gold collection

Legends22 komt met een speciale Gold collection. Een paar super toffe kleding items geselecteerd voor de feestdagen. Welk item wordt de favoriet van jouw zoon?

Wist je dat voor elk kledingstuk wat je van dit merk komt een deel ten goede kom aan het Wereld Natuurfonds? Nog een goede reden om helemaal los te gaan met dit leuke merk!

Don’t forget: Boys will be boys!

legends 22 ,dino sweater, dino trui

dino sweater, dino land, legends22, stoere jongenskleding

dino sweater, losopende dino's, dino trui, boyslabel, kinderkleding review, kindermodeblog

Favoriete dino sweater van Boris

Bekijk ook: meisjeskleding op  Girlslabel >>

Meer jongenskleding blogs >>

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

Jongens kledij tweedehands

Hoe haal je alles uit de kledij van je jongens?

Wie kinderen heeft, weet dat ze in een hip en een knip uit hun spullen groeien. Heb je net schattige...
jongenskleding sets, zomerkleding jongens, jongenskleding inspiratie, sturdy jongenskleding, zomer 2022, jongenskleding sets voor de zomer, zomerlooks voor jongens, sturdy , zomerkleding sets voor jongens, jongenskleding sets voor de zomer, boys, zomerkleding, zomermode jongens 2022, boyslabel

Klaar voor de zomer boys? #Summervibes

We gaan op zoek naar leuke zomerkleding voor jongens, want het mooie weer komt eraan. En wanneer het zonnetje dan...
vader zoon twinning, twinning styles dad son, twinnen vader en zoon, twinning, twinnen met papa, twinning merken, twinning vader zoon kledingmerken, twinning fashion, twinnen met papa, twinning dad and son, twinning is winning, twinnen vader zoon

Twinnen met papa

Twinning is winning is inmiddels een bekende uitspraak geworden voor de meeste moeders of niet? Of weet jij nog niet...