boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Jongenskamers dinokamer-jongenskamer

Published on november 5th, 2016 | by de redactie

0

Een stoere Dinokamer

Zeg eens eerlijk mama’s hebben jullie dat nou ook. Dat als je kind met een dinosaurus speelt dat je meteen de stem van Freek Vonk hoort? En dat gaat alleen maar vaker worden als je kind enthousiast thuis komt met de mededeling dat hij een dinosaurus slaapkamer wil. Nou kan je dan voor de makkelijk Dinokamer kiezen door een wand te behangen met fotobehang. Met bijvoorbeeld en stampend groepje dino’s die over een ruige vlakte rennen….of je pakt het anders aan.

Meer jongenskamer inspiratie >>>

dino poster, dino schoolplaat, dino kamer, dino afbeelding, oude dino afbeelding

Schoolplaat met dino afbeeldingen

Dinokamer voor de jongens

Gelukkig kan het ook een heel stuk subtieler. We zetten de leukste dinokamer producten voor je op een rijtje zonder dat het resultaat eng gaat worden. En ook Pinterest blijft een fijne bron van inspiratie voor wat leuke ‘do it yourself’  ideeën om het helemaal af te maken. Ook die tips zetten we op een rijtje.

dinokamer-dinosauruskamer

Figuurlamp liggende dinosaurus 

Behang dinosaurus van INKE (kies je behang en je dino!)

Speel dinosaurus ‘Stegosaurus’ 

Vliegende dinosaurus bouwpakket

Schoolplaat dinosaurus

Dekbed dinosaurus ‘Rex’

Figuurlamp T-Rex staande dinosaurus

Poster Dino Roar

Cordy Roy de dinosaurus knuffel

dinokamer, jongenskamer, kinderkamer, kinderkamer styling, dino behang, behang kinderkamer, dinosaurus behang

Super tof dino behang

Hoe maak je een Dinokamer

Naast de leuke items in de winkel is het natuurlijk ook leuk om voor je kindje wat items te knutselen voor het dino paradijs. Op Pinterest kom je daarvoor veel ideen tegen. Zoek maar eens op ‘dinokamer DIY’ en je zult zien dat er val alles te vinden valt. Vaak is dit een link vanuit een blog en staat er een werkomschrijving bij. Ikzelf kijk altijd naar wat ik zo zonder uitleg zou kunnen maken omdat het anders helaas terecht komt op de stapel ‘nooit uitgevoerde projecten’.

dino kamer, dino dekbed, dekbedovertrek dino print

Slapen onder een T-Rex dekbedovertrek. Spannend!

dino kapstok

Dino kapstok

Dinosaurus kamer voor een stoere knul

En heb je nou een grotere knul die nog steeds wel een dino op zijn kamer wil maar dan met een wat stoerdere uitstraling. Kijk dan eens op de site van Society6.com. Zij hebben posters en grote vlag achterige doeken met een enorm scala aan prints. Als je daar zoekt op Dinosaur kom je heel veel tegen.

Ik ben er groot voorstander van om de kinderen te betrekken in de aankleding en sfeer van hun slaapkamer. Het moet tenslotte ook een plekje zijn wat van henzelf is en waar ze zich thuis voelen. En zolang het een beetje te sturen valt qua aankleding met leuke producten zeg ik go for it!

Leuke dino eyecatcher

Dekbedovertrek dino’s

Tags: , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑