hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Feest houten robot , doe-het-zelf kinderfeestje, klasfeestje, klus kinderfeestje, dino bouwpakket, dinosaurus feestje, dino knutselen, klussen met je kind

Published on juni 3rd, 2019 | by Colinda

0

Doe-het-zelf kinderfeestje: we gaan klussen!

Een kinderfeestje maar dan anders dan alle andere kinderfeestjes. Tja, wat vinden jongens echt leuk om te doen? Klussen natuurlijk! Dit jaar geven wij een doe-het-zelf kinderfeestje, super leuk en leerzaam tegelijkertijd.

Doe-het-zelf kinderfeestje

Zie je op tegen het organiseren van een doe-het-zelf kinderfeestje? Niet doen! Goede
voorbereiding is het halve werk. Laat kinderen op speelse wijze iets moois bouwen VanStoerHout, waar ze achteraf beretrots op zijn. Wij slaan meteen spijkers met VAnSToerHout, dino knutselen, klussen met je kindkoppen en geven je twee klusideeën voor een doe-het-zelf kinderfeestje. Kunnen jullie het maken? Nou en of!

Voorbereidingen voor een doe-het-zelf feestje

 • Begin met het uitzoeken van een goede locatie, zoals een grote schuur, in de tuin of in de garage.
 • Kies een doe-het-zelf project dat past bij de leeftijd van de kinderen. Doe geen projecten waar echt gereedschap aan te pas komt totdat de kinderen ongeveer 8 jaar zijn.
 • Leuk om kleine gereedschapskistjes te halen en hier alle benodigheden voor de klussers alvast in te stoppen.
 • Gaan de kinderen met hamers en spijkers aan de slag? Vraag ouders vooraf om hun kinderen stevig schoeisel aan te trekken en let er op dat niemand op sokken loopt. Het beste kun je kinderen leren om liever meerdere keren ‘zachtjes’ te tikken met de hamer dan een paar keer heel hard (met als risico dat er een vinger geraakt wordt).
 • Zorg dat er geen rondslingerend ander gereedschap of gevaarlijke voorwerpen in de buurt liggen. De focus moet zijn op het te klussen materiaal. De rest opbergen voor ieders veiligheid.
 • Zorg dat er iets lekkers klaarligt, want van klussen krijg je honger! Bekijk deze leuke traktatietips voor ideeën en inspiratie.

dino bouwpakket, dinosaurus feestje, dino knutselen, klussen met je kind

1. Doe-het-zelf-kinderfeestje: dino´s maken

Een creatief en actief kinderfeestje heb je zeker met het dino’s bouwpakket van VanStoerHout. Jouw jarige Job of Jet is met haar/zijn vrienden lekker aan het schuren, timmeren, kleuren en knutselen. Een activiteit van ruim 1,5 uur en daarna een leuk aandenken om mee naar huis te nemen. In ieder pakket zitten 3 dino´s, een Brontosaurus, een Triceratops en een Stegosaurus. Spijkers en schuurpapier worden meegeleverd, super handig. De dino’s zijn eventueel ook los per soort te bestellen. Leuk voor een dino feestje en klusfeestje.

houten robot , doe-het-zelf kinderfeestje, klusfeestje, klus kinderfeestje, , robot bouwpakket, houten robot maken, klussen met je kind

2. Doe-het-zelf-kinderfeestje: Een houten robot!

Een bouwpakket robot maken is hartstikke populair. Lief, een beetje griezelig, of stoer: kinderen kunnen de houten robot maken zoals zíj ‘m leuk vinden. Zonder moeite houden deze robots de kinderen zoet. Lekker creatief bezig: schuren, spijkeren en versieren. Geschikt voor jongens en meisjes. Kortom: een heel goed idee voor een robotfeestje en klusfeestje.

WINACTIE

Om jou kennis te laten maken met deze super leuke bouwpakketten van VanStoerHout, mogen wij iemand blij maken met een pakket naar keuze. Wil jij graag een middagje klussen met je kind. Doe dan mee met onze winactie. Vul onderstaand formulier in of like en share het bericht op Boyslabel Facebook of Boyslabel Instagram. Laat weten naar welk pakket de voorkeur uitgaat (dino of robot). De naam van de gelukkige winnaar staat maandag 17 juni hier op Boyslabel. Good Luck!

De gelukkige winnaar is: Willeke Linneman (insta @willekelinneman) van harte gefeliciteerd! Jij wint het Dino bouwpakket. Stuur een mailtje naar info@boyslabel.com met je adresgegevens, dan zorgen wij dat jouw zoon snel kan gaan klussen! Have Fun!

dino bouwpakket, dinosaurus, dino knutselen, klussen met je kind

doe-het-zelf kinderfeestje
Comments are closed.

Back to Top ↑
 • Jongensschoenen, kinderschoenen, shoesme, kindermode winter 2019-2020, hippe kinderkleding, kindermodeblog

 • outfit of the day, jongenskleding, kinderkleding

 • Jongenskleding, kinderkleding, get the look, shop the look, kinderkleding inspiratie, kindermode winter 2019-2020, urban kinderkleding, hippe kinderkleding, kindermodeblog

 • kinderkleding herfst, nieuwe kinderkleding collecties, seizoen herfst winter 2019-2020, hippe jongenskleding, herfst, herfstkleding, outfit of the day, jongenskleding, kinderkleding

 • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

 • Aanraders!

  jut en juul kinderkamer accessoires Scotch Soda jongenskleding, scotch shrunk, kinderkleding
  de gele flamingo, jongens accessoires, jongenskleding jongenskamer, kinderkamer accessoires, kinderkamerstyling, kindermeubels, kinderbeddengoed, kinderbehang, kinderverlichting
  Kleertjes.com jongenskleding, stoere jongenskleding shoesme jongensschoenen
 • speelgoed, jongensspeelgoed, hip speelgoed, uniek speelgoed, buitenspeelgoed, kinderspeelgoed

 • Ad Square hippe kinderkamer accessoires, kinderbehang, jongenskamers, woonaccessoires
  jongenstassen muurstickers kinderkamer