boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Geen categorie

Published on januari 5th, 2013 | by de redactie

0

Dolfje Weerwolfje

Dolfje Weerwolfje boek: Tegelijkertijd kijken we naar de lucht. Volle maan. ‘Zou hij vannacht weer. .. ?’ ik maak mijn zin niet af. We weten allebei wat ik bedoel. Sinds de vijfde verjaardag van mijn oudste zoon heeft de volle maan voor ons een andere betekenis gekregen. Ook is er  een nieuw persoon in ons leven gekomen. Dolfje. In de nacht dat hij zeven wordt is het volle maan. Het is een bijzondere nacht waarin hij iets schokkends over zichzelf ontdekt. Hij heeft opeens overal haar. En poten. En een staart.

Nog een leuk kinderboek >>

Dolfje Weerwolfje boek

Mijn zoon luistert met open mond. Ik heb zijn volle aandacht, iets dat niet vaak gebeurt als ik aan het voorlezen ben. In het begin weet alleen Timmie, het zogenaamde broertje van Dolfje, van de gedaantewisseling, maar gaandeweg komen steeds meer mensen het te weten. Hoe zullen ze reageren? Dolfje is als de dood dat zijn geheim wordt prijs gegeven. Timmie denkt dat het vanzelf over gaat, maar wij weten wel beter. Dolfje is een weerwolf en dit is het begin van de vele avonturen die hij nog gaat meemaken.

Leuk kinderboek

Het is het eerste Doflje Weerwolfje boek dat ik voorlees waarvan ook ik wil weten hoe het verdergaat. Mijn zoon en ik verheugen ons allebei op het moment dat ik hem naar bed breng en we ons weer onderdompelen in gebeurtenissen in het leven van onze Dolfje. Al tijdens het eten vraagt mijn zoon waar we ook al weer gebleven waren. Wat het laatste was dat gebeurde. Dan fantaseert hij vast over hoe het verder zal gaan. Maar het gaat altijd anders. Het verhaal is onvoorspelbaar en dat maakt het zo spannend. Ik vraag me soms af of het niet te spannend is voor mijn kleine boef. Maar hij geniet ervan. Wil het liefst het boek in een keer uitlezen en niet, zoals we nu doen, maar een hoofdstuk per avond. We zitten nu middenin het eerste deel, maar het smaakt gelijk al naar meer. Er zullen nog vele avonturen volgen.

dolfje weerwolfje boek

 Bestel hier : Dolfje Weerwolfje €14,95

Tags: , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑