boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kinderboeken

Published on november 30th, 2013 | by Colinda

0

Dofje Weerwolfje

Het verhaal gaat over een jongen die op de nacht van zijn zevende verjaardag verandert in een weerwolf. Dolfje weet niet wat hem overkomt als hij verandert in een wit pluizig dier: een wolfje. Bij het licht van de volle maan springt hij uit het raam van zijn kamertje, de vrijheid tegemoet. Hij rent door het park en de tuin van de buren, vrolijk jagend op eenden en kippen. Als het licht wordt keert hij doodmoe huiswaarts, om een paar uur later wakker te worden als jongetje. Zijn pleegbroertje Timmie vindt het vet en doopt hem ‘Dolfje weerwolfje’. De gevoelige Dolfje wil helemaal geen weerwolfje zijn. Hij is bang dat zijn pleegouders hem niet meer willen en niet meer van hem houden als ze ontdekken wie hij werkelijk is. Dolfje wil zijn geheim koste wat kost bewaren.

Voor wie nog veel meer wil weten over Dolfje Weerwolfje is er een speciale website waar je lid kunt worden van de  DolfjeWeerwolfje Club. Of lees de boeken van Dolfje Weerwolfje en beleef nog meer spannende avonturen. Je kunt de boeken hier bestellen.

dolfje weerwolfje, jongensboek, leuk voor jongens , alles voor jongens, kinderboeken

 

Tags: , , , , , , , , ,



...

Comments are closed.

Back to Top ↑