boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kinderfilms Dummie de Mummie de Tombe van Achnetoet

Published on september 25th, 2017 | by de redactie

0

Dummie de Mummie en de Tombe van Achnetoet

Waarschijnlijk ken je hem wel … Dummie de Mummie, oftewel Darwishi Ur-Atum Msamaki Minkabh Ishaq Eboni (zijn echte naam). Hij komt bij toeval door een bliksemschicht tot leven en gaat langdurig logeren bij Klaas en Goos in Polderdam. Met elkaar beleven ze allerlei spannende avonturen. De boeken van Tosca Menten over Dummie de Mummie zitten vol grappen en grollen en zijn geïllustreerd met leuke tekeningen van Elly Hees. Deze boeken zullen jouw jongens zeker aanspreken doordat ze makkelijk te lezen zijn en met veel humor zijn geschreven. Echt een aanrader en super leuk boek voor jongens! De Dummie de Mummie boeken zijn hier verkrijgbaar.

Dummie de Mummie film

Vanaf 4 oktober is Dummie de Mummie en de Tombe van Achnetoet te zien op het witte doek. Dit is alweer het derde deel van de populaire reeks!

In deze film keren de vaste acteurs, zoals Julian Ras en Roeland Fernhout, terug. De vorige twee films van Dummie de Mummie waren grote bioscoopsuccessen en trokken per stuk bijna 400.000 bezoekers.

Dit keer heeft Dummie last van heimwee. Hij wil graag terug naar Egypte om het graf van zijn ouders te zoeken. Samen met Goos gaat Dummie opzoek naar de vierduizend jaar oude Tombe van Achnetoet! Zou het de vrienden lukken om de tombe zonder problemen te vinden?

Synopsis:
Dummie heeft heimwee. Hij wil terug naar Egypte om het graf van zijn ouders te zoeken, zodat hij afscheid van hen kan nemen. Klaas ziet die reis helemaal niet zitten. Hij vindt vliegen naar Egypte maar eng, het kost veel te veel geld en Dummie heeft geen paspoort. Maar als Dummie’s schilderij van juffrouw Friek voor een groot bedrag verkocht wordt én hij een paspoort weet te regelen, vertrekken Klaas, Goos, Dummie en juffrouw Friek naar Egypte. Maar is de Tombe van Achnetoet na vierduizend jaar nog wel te vinden? Met een plan van meester Krabbel gaan Dummie en Goos op onderzoek uit. Maar de zoektocht zit vol gevaren en de beste vrienden lopen in een valstrik. Kan Klaas hen op tijd redden of blijven Dummie en Goos voor altijd gevangen?

Dummie de Mummie de Tombe van Achnetoet

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren...

Comments are closed.

Back to Top ↑