Een toffe budget outfit voor Morris

5 oktober 2022

‘Shopping is always a good idea’ een quote waarin ik mij helemaal kan vinden. Sinds Morris er is vind ik het heerlijk om de fijnste outfits voor hem samen te stellen. Er is niet een vaste winkel waar ik voor hem shop. Zo kan ik rond snuffelen in tweedehandswinkels, online surfen en uitgebreid shoppen bij ons in de stad. Toen de uitdaging voorbij kwam om een budget outfit samen te stellen van 15 à 20 euro was ik hier ook gelijk voor in!

Bekijk hier een stoere peuter budget outfit

Een stoere en comfortabele outfit

Persoonlijk vind ik stoere outfits bij Morris erg leuk staan. Omdat we richting de winter gaan zocht ik een warmere outfit. Na wat speurwerk kwam ik bij de zeeman deze trui tegen. De trui is lekker zacht en is dik genoeg voor de koudere dagen. Op de trui zit een leuke print van Marvel. De print is niet te aanwezig en Morris was gelijk verkocht toen hij de Hulk herkende!

Vervolgens ging ik op jacht naar een leuke bijpassende broek. De trui valt wat wijd en ik wilde er een strakkere broek bij. Bij de zeeman kon ik niet vinden waar ik precies naar op zoek was. Er lagen wel broekjes maar deze vond ik te stug aanvoelen. Na de Zeeman ben ik bij de C&A geweest. Ik vond de keuze wat betreft broeken binnen dit budget tegenvallen en ik was dan ook snel vertrokken.

Shoppen met korting

Bij ons in de stad zit een grote H&M. Hier was genoeg keuze qua broeken binnen het budget. Kieskeurig als ik ben kon ik echter niet een broek vinden die ik mooi genoeg vond matchen bij de gekochte trui.
Uiteindelijk ben naar de HEMA gegaan. De broeken hier bleken goedkoper dan ik verwacht had. Er waren enorm veel fijne broekjes in verschillende kleuren. Uiteindelijk koos ik een skinny model van zacht stof. De broek oogt als een spijkerbroek maar het materiaal is veel zachter.

De kosten voor deze outfit

In totaal was ik voor deze outfit 18,50 euro kwijt. Om onder de 20 euro te blijven en outfit te vinden die lekker zit en er leuk uit ziet heb ik echt wel even moeten zoeken. Uiteindelijk erg goed geslaagd want Morris wilde de outfit ( vooral de trui ) niet meer uit!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

jongenskleding winter

Het is nog winter! Sale shoppen voor de boys

Ik kan er nog steeds niet aan wennen! De eerste Pre Spring collecties komen over een aantal weken alweer uit...
DSC02989

‘Fall’ in love with Tygo & Vito

Het is weer herfst en dat merken we aan het weer. Het wordt weer grilliger, grijzer en kouder. Dus dat...
school-outfit-1

4x inspiratie voor stijlvolle school outfits om zich in uit te leven op de speelplaats 

Door achter de schoolbanken te zitten, zal de outfit van je zoon niet al te snel vuil worden. Maar denk...