boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Spelen escape room spel, escape room familie spel, escape room jumanji

Published on november 8th, 2020 | by Colinda

0

Escape Room spellen voor kinderen en ouders

Zijn jullie er ook gek op? Van die moeilijke raadsels en puzzels om ergens uit te komen of op te lossen? Die uitdaging, de tijdsdruk en het samenwerken of je dit gaat halen met z’n allen? Ik heb het dan over spannende en leuke Escape Room spellen voor kinderen en volwassenen. Ons gezin is er dol op en gaan er graag een middagje voor zitten. Helemaal nu we er toch niet op uit mogen in verband met de Coronamaatregelen is dit een super leuk tijdsbesteding. En je doet ook nog iets met je hele gezin samen!

Escape Room spellen voor kinderen

Er is ’s avonds of in het weekend genoeg te doen zonder de TV aan te zetten. De Escape Room spellen van Identity Games zijn leuk voor jong én oud!

Absolute aanrader is Escape Room The Game: Jumanji Family Edition. Hiermee betreed je de magische wereld van Jumanji en duik je met drie spannende avonturen de gevaarlijke jungle in, waar je nooit weet wat je tegen gaat komen. Werk samen om de puzzels op te lossen en ontrafel het mysterie binnen 60 minuten. Voel de spanning van een Escape Room in je eigen huiskamer met deze Jumanji familie editie! Deze Jumanji editie bevat 3 spannende avonturen geheel passend in het Jumanji thema. Ook handig: het spel is volledig Nederlandstalig.

escape room jumanjji spel

Met Escape Room the Game 2-Players kun je alleen of met z’n tweeën in twee spannende avonturen duiken waarmee je per mysterie 60 minuten zoet bent. Naast de spellen ‘Mad House’ en ‘Prison Island’ zit er ook nog een introductieavontuur bij.

escape room spellen voor kinderen, escape room the game, identity games, escape room spellen

Escape Room voor 3-5 spelers

Voor 3-5 spelers zijn er Escape Room the Game 1 en 2, en verschillende uitbreidingssets. Samen met je team leg je binnen 60 minuten verbanden tussen de, op het eerste oog, willekeurige aanwijzingen om zo drie codes te ontcijferen. Weten jullie te ontsnappen uit de vier verschillende escape rooms?

escape room spellen voor kinderen, escape room the game, identity games, escape room spellen

Mocht je toch met meerdere mensen onder 1 dak wonen, dan is Who’s the Dude een aanrader. Met dit spel voer je in teams verschillende opdrachten uit, samen met de levensgrote opblaasbare? Dude. Probeer zo snel mogelijk te raden wat je medespelers uitbeelden en win het spel.

who is the dude spel, escape room spellen, escape room the game, identity games, escape room spellen

Gratis proberen? Dat kan!

Identity Games heeft een nieuwe demo ontwikkeld om een Escape Room The Game thuis te spelen. De demo duurt maar 15 minuten en is een goede introductie voor de ‘echte’ Escape Room bordspellen. De demo heet huisarrest en is geschikt voor iedereen vanaf 10 jaar en ouder; ideaal nu we allemaal aan huis gekluisterd zijn.

PROBEER HIER DE GRATIS DEMO

LEES OOK:

Tags: , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑