boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Spelen

Published on juni 24th, 2012 | by Colinda

0

Ezyroller

De Ezyroller beweeg je met je voeten, zonder trappers, ketting of motor! Voor kinderen vanaf 3 jaar tot ongeveer 14 jaar een spannende en unieke manier om zichzelf voort te bewegen. De Ezyroller is van duurzaam materiaal gemaakt en zorgt ervoor dat kinderen zich op een nieuwe, actieve, en leuke wijze kunnen verplaatsen.

Bekijk ook peuter speelgoed >>

Bekijk ook het toffe buitenspeelgoed >>

Jongensspeelgoed

Jongens zijn gek op speelgoed wat niet helemaal vanzelf gaat. Favoriet is speelgoed waar je wat mee kunt doen of waar wat mee gebeurt. En speelgoed waar wat aan te ontdekken valt is helemaal top natuurlijk. Een ritje op de Ezyroller zorgt voor veel fun en de combinatie met de hoge snelheid die je hiermee haalt is dit het perfecte speelgoed voor buiten!
ezyroller , co and co, buitenspeelgoed, jongensspeelgoed, speelgoed voor grote jongens

Speelgoed van het jaar: Ezyroller

De EzyRoller is een product uit Nieuw Zeeland wat in 2008 nog tot Top Toy of the year is uitgeroepen! Waarom? Omdat het ontzettend leuk is om op de Ezyroller te rijden, geschikt is voor kinderen vanaf 3 tot wel 14 jaar en omdat het bijdraagt aan een betere conditie EN motoriek van een kind!

Hoe de Ezyroller werkt?

Het kind neemt allereerst plaats op de comfortabele stoffen zitting en plaatst zijn of haar voeten op de stang. Nu de benen op en neer bewegen met de voeten op de stang en zie…de EzyRoller begint al te rijden! Oefening baart kunst, als de bewegingstechniek goed wordt beheerst kan een snelheid worden gehaald van wel 15 kilometer per uur. Hij rijdt het lichtst op geasfalteerde paden maar doet het ook gewoon goed buiten op de stoep. De lengte van de stang tussen de zitting en de trapstang kun je aanpassen aan de lengte van de benen van het kind. (Lengte kind tussen de 1.00 en 1.80 meter en maximaal 75 kilo) van 3 tot 14 jaar Door het lage zwaartepunt is hij stabiel en veilig!

Bekijk en shop hier

plasmacar        wishbone

Tags: , , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑