boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kinderboeken Familie vakantie dagboek

Published on juli 26th, 2017 | by Birgit

0

Het Familievakantiedagboek

Het Familievakantiedagboek heeft alles in zich om het hele gezin maximaal van de vakantie te laten genieten. Het is mooi vormgegeven, dat is het eerste wat mij opvalt. Want ja, het oog wilt ook wat! Het invullen van de zonnig vormgegeven bundel begint al voor de vakantie, met het beantwoorden van vragen over waar je heen wilt en waar iedereen zich het meest op verheugt.

De paklijsten helpen om niets te vergeten, altijd fijn een extra geheugensteuntje. En het overzicht van de must do’s in de regio zorgt ervoor dat jullie niets missen op plek van bestemming.

De dagboekpagina’s bieden veel ruimte voor foto’s, weetjes, tekeningen en weerberichten. Maar ook souvenirs, leuke quotes van je kids en alles wat je voor altijd wilt onthouden. Ook aan het contact houden met je vakantievrienden is gedacht, met de speciale bladzijden om hun gegevens in te vullen. Of je gebruikt het als handig overzichtje om wat vakantie ansichtkaarten te sturen. Of ben ik nu een beetje ouderwets?

De mooiste herinneringen

Voor Elma van Vliet, de maakster van het Familievakantiedagboek, zijn herinneringen en het samen ophalen daarvan ontzettend belangrijk. “Het zijn vaak de kleine dingen die een moment zo speciaal maken en tijdens een vakantie beleef je er samen een heleboel. Een fotoboek is een heerlijke manier om al die mooie herinneringen weer op te halen, maar eenmaal terug in de dagelijkse routine wil het maken van zo’n boek er nog weleens bij inschieten. Ik denk dat ik niet de enige ben die mezelf nog wel eens een moment moet toe dwingen om even aan de fotoboek te zitten en het sorteren van foto’s.”

Het Familievakantiedagboek maak je voor en tijdens de vakantie, zodat het bij thuiskomst af is. Het enige wat je nog hoeft te doen is thuis een selectie foto’s te maken en afdrukken maar!

Uno, dos, tres en klaar is je Familievakantiedagboek.

Door alles op het moment zelf op te schrijven, word je bewuster van het geluk dat in de kleine dingen schuilt. Het resultaat is een bundel met de mooiste herinneringen van de hele familie! Wij gaan hem zeker gebruiken tijdens onze vakantie. En ik ben erg benieuwd of jullie na je vakantie ook een album laten afdrukken voor later.

Het Familievakantiedagboek van Elma van Vliet is vanaf nu verkrijgbaar bij:

Bol.com

Tags: , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑