boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Fashionblog rib is hip, rib kinderkleding, corduroy, ribjasje, fashionblog, kindermodeblog, boyslabel, jongensmode

Published on november 11th, 2018 | by Anne

0

Ribster Hip; de rib is hip

De rib is hip en weer terug van weggeweest! Droeg mijn broer rib vroeger in de vorm van een “leuke knickerbocker” en werd ik in de loop der jaren een beetje allergisch van rib broeken merk ik dat dat gevoel nu is omgeslagen. Ik zie veel toffe exemplaren in rib, ofwel corduroy. Dat is bij de jongensmode een welkome aanvulling. Ik heb de leukste items voor jullie opgesnord!

Lees meer fashionblogs van Anne >>

Corduroy

Wat is rib of Corduroy nu eigenlijk? Corduroy, ribfluweel of ribcord is allemaal 1 soort stof. Vooral in de jaren 70 was deze stof erg populair. De stof heeft in de lengte zachte ribbels met een vleug. Je hebt dikke ribbels en dunne ribbels. De dunne ribbels heet ook wel baby-rib en is veel soepeler dan zijn dikke broer. Van deze stof worden dan ook blouses gemaakt en is meer toegepast in de kindermode.

Ribster hip, rib is hip, fashionblog, kindermodeblog, rib kinderkleding, boyslabel

Blauwe broek; lichte bruine broek; mosgroene broek, cognac chino, groen tuinpak

De 70`ties trend

We zien veel flared pijpen, broekpakken en borgvestjes ook is de stof velours  volop in het straat beeld vertegenwoordigd. Alles heeft een flinke retro vibe, we zien dat niet alleen in de kleding maar ook in het interieur. Meer en meer bruintinten komen terug. Het lijkt soms wel of ik door een soort bruin rode filter kijk. Kennen jullie die “kleuren” foto’s nog van vroeger? Die waren vaak ook helemaal rood. Ik heb een aantal leuke ribbroeken voor jullie opgezocht want zeker bij jongens kleding merk ik dat ik de kleding soms toch wat saai vind. Een broek en een trui en klaar! De rib staat dan net weer eens wat anders!

Rib is hip

retour jeans jasje, rib jasje jongenZijn er dan alleen maar broeken? Wel veel, als je goed zoekt vind je ook nog wel een rib blouse zoals dit rib overhemd. Dit is nu eenmaal een feit bij de jongens, geen leuke rokjes en kurkjes. Maar wel een ander tof tiem namelijk het trucker jasje.  Dit jasje is ook te koop in rib, zo hebben wij zelf er een van Sissyboy

Maar deze van Retour Jeans is ook echt te gek en dit hippe rib item is nu te WINNEN bij Boyslabel! Hoe? Lees daarvoor DIT artikel!

En nu jullie! Hebben jullie al een rib item in de kast van jullie kid? Show me yours!

rib is hip, rib kinderkleding, corduroy, ribjasje, fashionblog, kindermodeblog, boyslabel, jongensmode

Bekijk deze beestachtig leuke kindermutsen >>

Ook gaaf deze boys outfit inspiratie >>

 ...

Comments are closed.

Back to Top ↑