Favoriete constructie speelgoed

27 november 2014

Het favoriete constructie speelgoed K’NEX staat ook dit jaar weer hoog op de verlanglijstjes van de jongens voor Sinterklaas en Kerst. Het fijne van spelen met K’NEX is dat kinderen spelenderwijs leren.Wanneer de kinderen spelen met het constructie speelgoed KNEX leren zij op een natuurlijke manier meer over wetenschap en zelfs experimenteren met eenvoudige machines, zoals hellende vlakken, katrollen, slingers, hendels en tandwielen. Bovendien verkennen kinderen die spelen met constructiematerialen wiskundige concepten zoals ruimtelijke verhoudingen, vormherkenning, meten en vergelijken van de grootte en lengte. Naast al deze pluspunten is het grootste pluspunt dat de jongens veel plezier halen uit het spelen met K’NEX!

Knex speelgoed online kopen, Knex starshooter, knex achtbaan, knex robo creatures, knex typhoon frenzy, KNEX MARIO

Bekijk en shop het favoriete K’NEX speelgoed hier

1. De K’NEX Star Shooter is het pareltje van de klassieke K’NEX achtbanen en heeft onlangs de Speelgoed van het jaar 2014 nominatie ontvangen. Het bouwpakket bevat maar liefst 434 onderdelen én een motor om een indrukwekkende achtbaan van ruim 1 meter hoogte bouwen. Het karretje op de achtbaan gaat eerst een zenuwslopend stuk omhoog, waarna het een duizelingwekkende afdaling inzet vol snelle bochten en spannende loopings. Ben jij klaar voor een creatief en plezierig achtbaanritje? Riemen vast en bouwen maar!

2. Bouw de K’NEX Amazin’ 8 Rollercoaster, een achtbaan met een ruimtethema! Inclusief motor voor geweldige prestaties waarbij het wagentje via de kettinglift naar boven wordt gebracht om vervolgens over de baan te zoeven en suizen! Deze set wordt geleverd met 448 onderdelen, voornamelijke staafjes en koppelstukken om een superspannende K’NEX-achtbaan te bouwen!

3. Gebruik klassieke K’NEX onderdelen om de K’NEX 4×4 Jeep met lichten te bouwen! Bouw de 4 Wheel Drive Truck met 313 onderdelen en stuurwielbesturing om het moeilijkste terrein te berijden. Of bouw de alternatieve pick-up truck of duinenbuggy.

4. Verzamel en bouw K’NEX Robo Smash uit de serie Robo-Creatures. Hij heeft een motor en kan spannende mechanische bewegingen maken! Bevat 156 K’NEX-onderdelen, vooral staafjes en koppelstukken. Met motor voor unieke, spannende, mechanische bewegingen. Robo-Smash verplaatst zich als een mensaap. Maar dat is nog niet alles! Combineer alle drie de Robo-Creatures-sets om het ultieme wezen te maken!

5. Verzamel en bouw K’NEX Robo Strike uit de serie Robo-Creatures. Hij heeft een motor en kan spannende mechanische bewegingen maken! Robo-Strike steekt en scharrelt precies zoals een schorpioen! Bevat 163 K’NEX-onderdelen, vooral staafjes en koppelstukken. Met motor voor unieke, spannende, mechanische bewegingen. Maar dat is nog niet alles! Combineer alle drie de Robo-Creatures-sets om het ultieme wezen te maken!

6. Verzamel en bouw de K’NEX Supersonic Swirl, een jetattractie met een ruimtethema! Met motor voor geweldige prestaties, plus een spelfiguurtje dat klaar is om te gaan! Deze set wordt geleverd met 464 onderdelen, voornamelijk staafjes en koppelstukken, om een superspannende K’NEX-achtbaan te bouwen!

7. Bouw alles wat je je kan inbeelden met de 521 K’NEX Super Value Tub! Afgeladen met 521 K’Nex stukken voor heel wat vrij bouwplezier! Inclusief handleiding/ideeen voor 35 unieke modellen inclusief race auto’s, een reuzenrad, een dinosaurus en handige opbergdoos. Voor uren fantasierijk bouwplezier!

8. K’NEX Super Mario Prongo Set. Ga op een gloednieuw avontuur met Tanooki Mario en vecht met een Prongo! Inclusief de gloednieuwe springschijf en lanceerder van K’NEX waardoor Mario kan rennen en springen zoals in de game. Bouw Tanooki Mario en laat hem in de warpbuis vallen om aan het parkoers te beginnen! Gebruik de springplaten om munten te pakken en van level naar level te gaan. Kun jij de geheime ruimte vinden met de stermedaille?

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Zorro The Chronicles the game, zorro game, zorro ps4, zorro spel nintendo switch

Zorro The Chronicles, the game + WINACTIE

Vanaf vandaag verschijnt Zorro The Chronicles, the game, een actierijk avontuur voor het hele gezin, vol spectaculaire gevechten, spannende verkenningstochten...
Champy on Tour

Het leukste gratis circusevent voor het hele gezin: Champy on Tour!

ToyChamp introduceert samen met zijn geliefde mascotte Champy een gloednieuw concept: Champy on Tour. Samen met zijn circus-entourage en veel...
kinderen op de achterbank, lange autorit met kinderen

Lange autorit met kinderen voor boeg? TIPS & vermaak op de achterbank

Heb je een lange autorit met kinderen op de achterbank in het vooruitzicht? Ga je op vakantie of misschien wel...