boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Feestkleding

Published on november 27th, 2017 | by de redactie

0

Boaz als klein meneertje

Het is al bijna december! En december = feestmaand! Daar hoort natuurlijk echte feestkleding bij!

Toen ik hoorde dat Boaz een setje kleding van LCEE mocht gaan showen ben ik alvast online even gaan kijken naar de collectie van dit seizoen, wat is deze leuk! LCEE omschrijft zichzelf als stijlvol en klassiek met een sportieve twist. Dus ik was heel benieuwd toen ik het pakketje open maakte! Ook Boaz vond het maar wat interessant dat er via de post speciaal kleren voor hem werden bezorgd dus ook hij keek nieuwsgierig mee. We ontvingen een mooie driedelige set; een legergroene chino broek met bijpassende stoffen riem en een blouse met daar overheen een donkerblauwe gilet. Boaz was meteen erg enthousiast over het gilet, ik over het hele setje!

Echte feestkleding van LCEE

Het kledingsetje is netjes en sportief tegelijk, mooi dus voor aan het kerstdiner maar ook nog steeds erg comfortabel om lekker in te spelen! De broek heeft een legergroene kleur, deze kleur komt weer terug in de blouse en het gilet. Detail; het legergroen komt op de blouse terug in de vorm van kleine zonnestelsels. De broek is van een soepele stof en sloot bij Boaz mooi aan. Ook de blouse en gilet zijn van goede kwaliteit en zitten Boaz als gegoten.

Het gebreide gilet is niet te dik dus prima te dragen over de blouse. Het donkerblauw staat in mooi contrast met de lichte blouse maar heeft wel weer dezelfde leuke legergroene details. Boaz draagt van de kleding maat 104 (voor 3-4 jaar staat op de kaartjes). Hij draagt van veel andere merken al 110 dus de kleding lijkt wat groter te vallen.

Prachtige set van goede kwaliteit, leuk om driedelig te dragen maar ook erg leuk bijvoorbeeld zonder gilet of te combineren met één van de andere bijpassende items uit de wintercollectie!

Kijk hier voor meer jongens feest kleding tips >>

Lees meer kindermodeblogs op Boyslabel >>

feestkleding, jongens feestkleding, nette jongenskleding

Tags: , , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑