Boaz als klein meneertje

27 november 2017

Het is al bijna december! En december = feestmaand! Daar hoort natuurlijk echte feestkleding bij!

Toen ik hoorde dat Boaz een setje kleding van LCEE mocht gaan showen ben ik alvast online even gaan kijken naar de collectie van dit seizoen, wat is deze leuk! LCEE omschrijft zichzelf als stijlvol en klassiek met een sportieve twist. Dus ik was heel benieuwd toen ik het pakketje open maakte! Ook Boaz vond het maar wat interessant dat er via de post speciaal kleren voor hem werden bezorgd dus ook hij keek nieuwsgierig mee. We ontvingen een mooie driedelige set; een legergroene chino broek met bijpassende stoffen riem en een blouse met daar overheen een donkerblauwe gilet. Boaz was meteen erg enthousiast over het gilet, ik over het hele setje!

Echte feestkleding van LCEE

Het kledingsetje is netjes en sportief tegelijk, mooi dus voor aan het kerstdiner maar ook nog steeds erg comfortabel om lekker in te spelen! De broek heeft een legergroene kleur, deze kleur komt weer terug in de blouse en het gilet. Detail; het legergroen komt op de blouse terug in de vorm van kleine zonnestelsels. De broek is van een soepele stof en sloot bij Boaz mooi aan. Ook de blouse en gilet zijn van goede kwaliteit en zitten Boaz als gegoten.

Het gebreide gilet is niet te dik dus prima te dragen over de blouse. Het donkerblauw staat in mooi contrast met de lichte blouse maar heeft wel weer dezelfde leuke legergroene details. Boaz draagt van de kleding maat 104 (voor 3-4 jaar staat op de kaartjes). Hij draagt van veel andere merken al 110 dus de kleding lijkt wat groter te vallen.

Prachtige set van goede kwaliteit, leuk om driedelig te dragen maar ook erg leuk bijvoorbeeld zonder gilet of te combineren met één van de andere bijpassende items uit de wintercollectie!

Kijk hier voor meer jongens feest kleding tips >>

Lees meer kindermodeblogs op Boyslabel >>

feestkleding, jongens feestkleding, nette jongenskleding

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

sturdy

Nieuwe collecties herfst en winter ’22/’23

Het is hartje zomer en de nieuwe collecties staan alweer voor de deur. De liefhebbers die nog mooie kleding voor...
tygo en vito winterjas

Lekker warm met TYGO en vito + Winactie

De mussen vallen van het dak maar bij TYGO en vito hebben ze de afgelopen tijd niet stilgezeten. De wintercollectie...
shoesme sandalen

Stoere shoesme sandalen die perfect zitten!

Jongenskleding… Het aankleden van een zoon is net iets anders dan het aankleden van een dochter. Waarbij ik bij een...