December wishlist …

22 december 2016

Sinterklaas is weer onderweg naar Spanje, als de volgende feestvreugde zich weer aandient. Hier beginnen de kerst en eindejaarskriebels weer te groeien. Lichtjes buiten en binnen gezellig versierd. In mijn geval extra aangewakkerd door al die leuke feestcollecties die online verschijnen. Wat een leuke feestkleding voor kinderen is er verkrijgbaar. Ik heb mijn wishlist al klaar!

Feestkleding voor kinderen

Ik heb voor jullie mijn grote favorieten op een rijtje gezet, ook aan de kleine mannen heb ik natuurlijk gedacht. Want wat is er leuker als je eerste Kerstfeestje? Ook leuk als kraamcadeau voor bijna uitgerekende mama’s!

feestkleding-voor-kinderen-jongens-feestkleding

Wishlist

Dit eerste stuk staat bij mij ook op nummer een! Deze prachtig gestreepte wollen blazer van Scotch Shrunk moet echt een plekje krijgen in de kast van mijn oudste! Gecombineerd met deze corduroy workerbroek heb je de perfecte mix tussen chique en laid-back.

Pssst, er is ook een bijpassende gestreepte wollen broek. Het hele kostuum is natuurlijk ook héél gaaf!

Nummer drie is de altijd goede zwarte blazer van Vingino. Deze blazer combineer je moeiteloos! Bijvoorbeeld met deze knappe blauwe blouse van WE fashion. Die alleenstaand al een tijdloze klassieker is.

Waarom geen donkerblauwe blouse? Dit prachtexplaar van LMTD by Name It vind ik super gaaf! Scandinavische kerst met dit wilde dieren shirt van Name–it. Een vlinderdasje of strikje zeker in deze modieuze fluwelen uitvoering is een kerstmusthave!

Wat is een beetje Kerst tegenwoordig zonder foute kersttrui? Deze van Name-It is super tof en is er nog in 2 andere uitvoeringen.

“ Santa Who?” monochroom blijft een trend, deze leek me super gaaf met een blazer! Name-It heeft het goed begrepen deze winter. Wat een leuke collectie!

Rode ruitjes geven mij ook altijd een ultiem ouderwets kerstgevoel. Deze rode houthakkersblouse van Polo Ralph Lauren is mijn kerstfavoriet.

feestkleding-voor-kinderen-jongens-feestkleding

Feestkleding voor de kleine jongens

Deze stuks zijn ook super leuk als kerstkraamcadeau onder de boom! Deze prachtige romper denim blouse van Benetton vind ik zo schattig. Of deze denimblouse met strikje ’s Oliver. Ik heb iets met baby’s die blouses dragen. Te lief!

Deze kleurrijke jumpsuit heeft mijn hart gestolen. Helaas zijn mijn jongens al te groot hiervoor… Hebben ze hem toevallig niet in mijn maat?

Een heerlijk zachte broek is ook altijd fijn. Dit mooie zachte stuk van ’s Oliver past overal bij!

Voor de allerkleinste dit lieve pakje van Tumble-n-Dry, heerlijk zacht. Deze MANGO kids broek met bretellen doet het ook altijd goed!

Wat zijn jouw favorieten? Of heb jij nog andere leuke suggesties?

Ik wil jullie graag alvast een fijne kerst wensen en een spetterend nieuw jaar. Mogen al jullie dromen en wensen uitkomen.

Liefs van mij en mijn mannen.

Meer feestkleding inspiratie >>

Lees meer kindermodeblogs op Boyslabel >>

 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

sturdy

Nieuwe collecties herfst en winter ’22/’23

Het is hartje zomer en de nieuwe collecties staan alweer voor de deur. De liefhebbers die nog mooie kleding voor...
tygo en vito winterjas

Lekker warm met TYGO en vito + Winactie

De mussen vallen van het dak maar bij TYGO en vito hebben ze de afgelopen tijd niet stilgezeten. De wintercollectie...
shoesme sandalen

Stoere shoesme sandalen die perfect zitten!

Jongenskleding… Het aankleden van een zoon is net iets anders dan het aankleden van een dochter. Waarbij ik bij een...