Let’s spin it!

26 mei 2017

Op dit moment is de Fidget Hand Spinner een ontzettende hype. Alle kinderen op het schoolplein lopen met de coolste spinners rond. Met een beetje oefening kun je er de leukste trucjes mee doen. Op YouTube zijn vele filmpjes te zien waar je inspiratie op kunt doen.

Het leukste speelgoed kun je winnen >>

Fidget Hand Spinner

De fidget spinner bestaat al heel lang en is eigenlijk bedoeld voor mensen met bijvoorbeeld autisme of ADHD, maar iedereen kan er mee spelen. Het zou concentratie verhogend werken. De spinner is een draaischijf met kogellagers met uitsteeksels. Je kunt ‘m bijvoorbeeld ronddraaien op je vinger of je voorhoofd. Voor een superleuk effect gebruik je meerdere spinners tegelijk.

Goed doel

Deze coole Fidget Hand Spinners zijn ook verkrijgbaar bij Hippebeestjes.nl in verschillende speciale uitvoeringen. Het mooie is dat je dan tevens een goed doel steunt. Van elke verkochte spinner doneert de leverancier namelijk 1 euro aan het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam. Koop daarom deze Spinners nog vandaag en steun meteen een goed doel. Ga meteen naar de webshop van Hippebeestjes.nl om jouw favoriete spinner te kopen. Wees er snel bij, want ze gaan hard!

Hippebeestjes is een webshop met leuke spullen voor kids. Je vindt er bijvoorbeeld de leukste jongenstassen, muurstickers en knuffels! Neem snel een kijk je op de website.

Meer jongensspeelgoed vind je hier >>>

Fidget Hand Spinner, spinners

Ook leuk: insecten speelgoed >>

Leuk en Leerzaam: Tip Toi in orde! >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Zorro The Chronicles the game, zorro game, zorro ps4, zorro spel nintendo switch

Zorro The Chronicles, the game + WINACTIE

Vanaf vandaag verschijnt Zorro The Chronicles, the game, een actierijk avontuur voor het hele gezin, vol spectaculaire gevechten, spannende verkenningstochten...
Champy on Tour

Het leukste gratis circusevent voor het hele gezin: Champy on Tour!

ToyChamp introduceert samen met zijn geliefde mascotte Champy een gloednieuw concept: Champy on Tour. Samen met zijn circus-entourage en veel...
kinderen op de achterbank, lange autorit met kinderen

Lange autorit met kinderen voor boeg? TIPS & vermaak op de achterbank

Heb je een lange autorit met kinderen op de achterbank in het vooruitzicht? Ga je op vakantie of misschien wel...